Frøya nyheter

30.10.2020 °C m/s
Annonser
Cathrin Støen Bekken, Lise Dyrvik, Outlet Cathrin Støen Bekken fra Mix & Match og Lise Dyrvik fra Twins Eurosko er klare for å gi frøyværingene mange gode kupp denne helgen.

Holder kjempesalg for frøyværingene

Cathrin Støen Bekken fra Mix & Match og Lise Dyrvik fra Twins Eurosko har laget stort outlet. Nå gleder de seg til å gi frøyværingene mange gode kupp.

Ida Nordland Hillestad Ida Nordland Hillestad +47 480 90 059
Annonser

- Vi starter allerede i kveld faktisk, smiler Lise Dyrvik.

Twins Eurosko og Mix & Match har flere ganger arrangert outlet med gode kupp på både klær og sko. Nytt denne gangen er at de har flyttet inn i de tomme lokalene ved Rema 1000.

- Det er første gangen vi holder det der, så vi gleder oss til å gi folk noen gode kupp. Det dyreste plagget vi har der inne koster vel 300 kroner, tror jeg, smiler Cathrin Støen Bekken.Gode tilbud hele helga

Outlet'en åpner i kveld, men vil vare hele helgen.

- Vi valgte å begynne det i kveld. Så holder vi åpent på fredag og lørdag, smiler Dyrvik.

- I outlet'en finner man både klær og sko. Det er klær fra denne sesongen, så man risikerer ikke å bare få med seg sommerens rester, forsikrer Støen Bekken.

Senere i høst skal de to butikkene også samarbeide om å lage det årlige moteshowet.

- Vi håper og tror at vi skal få kunne holde det i år også, vi har kontakt med kommuneoverlegen for å passe på at alt blir riktig, smiler de to damene.

Men først ser de frem til å kunne gi noen gode kupp til frøyværingene.


Outlet, Mix & Match, Twins Eurosko
Her er det godbiter for både den ene og den andre.Annonser
Annonser