Frøya nyheter

19.01.2019 °C m/s
Annonser
Halvdan Sivertsen Frøya Kultur Og Kompetansesenter 3

Hjertevarm kveld med Halvdan i kulturhuset

Halvdan Sivertsen fikk stående applaus fra et fullsatt kulturhus etter en hjertevarm og humorfylt konsert tirsdag kveld.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Halvdan Sivertsen satte fyr på Frøya kultur- og kompetansesenter tirsdag kveld. Med en solid dose nordnorsk humor, gjenhør med folkekjære klassikere, gode historier og mye sjarm så underholdt han en fullsatt storsal til 20 i stil. 

Det var ikke ett kjedelig øyeblikk i løpet av konserten i Storsalen. Halvdan trollbandt øyværingene fra første sekund, med sitt glimt i øye, gode tekster, velkjente melodier og svært underholdende historier. Kort vei mellom latter og alvor

Halvdan hadde med seg et glimrende helaukistisk band, og sammen med dem så sørget han for en kveld som bød på et skråblikk på oss selv og samfunnet rundt oss. 

Det var svært kort vei mellom latterkramper og det dypeste alvor, og Halvdan leverte overgangene med en perfeksjon som kun en svært erfaren entertainer kan få til. 

Konserten startet og sluttet med kjærlighet og hjertevarme, og publikum vil nok gå og nynne på både "Bruremarsj fra Lødingen", "Kjærlighetsvisa" og "Sommerfuggel i vinterland" i flere dager fremover. 

Dette var virkelig en vidunderlig kveld i kulturhuset.


Halvdan Sivertsen Frøya Kultur Og Kompetansesenter 2
Halvdan Sivertsen Frøya Kultur Og Kompetansesenter 4
Halvdan Sivertsen Frøya Kultur Og Kompetansesenter 1
Annonser
Annonser