°C
Annonser
Festival Avis Frøyafestivalen Festivalavis

Her finner du jubileums- programmet

​I ni år har Frøyafestivalen trykt opp noen tusen festivalprogram på papir, men i år satser festivalen nytt, og legger all info ut på nett. ​

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Klokken 18:00 i kveld braker Frøyafestivalens tiårsjubileum i gang, når Anders Jektvik inntar scenen på Siholmen. Og folk fra fjern og nær er på vei til Frøya for å få med seg den store festhelgen. 


Følger med i tiden

Og for å kunne holde oversikten over hva som skjer når, og hvilke artister man kan forvente å se på scenen i løpet av helgen, har Frøyafestivalen som vanlig laget et festivalprogram. Men i år har grafiker Nina Sandvik i Higraf og Frøya.no laget et digitalt program som publikum kan lese på nettet:

- Det handler både om å spare naturen og miljøet, og samtidig følge med i tiden, sier festivalsjef Hallbjørn Stenhaug.


- Sparer miljøet

- Vi vet jo at vi kan spare miljøet ved å unnlate å trykke opp papiraviser, så da prøver vi det i år. Nå ligger festivalavisa ut på Frøya.no helt til festivalen er over, så da kan alle gå inn der og se tidspunkter og artistomtaler, sier Stenhaug.

- I tillegg finnes all annen info på vår nettside og facebookside, så jeg tror folk finner det de trenger. Og vil de ha avisa på papir, kan de printe den ut selv, sier festivalsjefen.


Her finner du festivalprogrammet.

Annonser
Annonser