°C
Annonser
Hallbjørn Stenhaug Festivalsjef Frøyafestivalen

Her en god magefølelse for festivalen

I morgen starter Frøyafestivalen lokalsalg av billetter, og festivalsjef Hallbjørn Stenhaug er veldig spent på publikums reaksjon på årets artister. -Jeg har en god magefølelse, sier festivalsjefen.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser

 

-Jeg er veldig spent på hvordan årets artistprogram bli mottatt. Det sier Frøyafestivalsjef Hallbjørn Stenhaug dagen før Coop Hamarvik starter sitt tradisjonelle forhåndssalg av festivalpass til årets store musikkfest.

-Magefølelsen er god før billettsalget starter, siden vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger etter at vi presenterte vår festivalprogram. Jeg har selv god tro på det vi tilbyr våre trofaste gjester i år. Vi har prøvd å lage en festhelg med artister folk kjenner og har ønsket seg. Men det er når billettsalget starter vi får se om vi har truffet med bookingen, sier Stenhaug.

 

 

Teltscenen ny

 

Frøyafestivalen har tatt klare grep for å gjøre festivalen mer slik som frøyværingene vil ha den. Derfor blir det i år masse muligheter for både hyggelig samvær og hyggelig stemning, sier Stenhaug.

Vi har booket kjente og kjære norske artister, og har fått en internasjonal artist som kommer med et band vi nok ikke har hørt maken til.

Men aller mest ser jeg fram til å presentere masse artige innslag på vår nye teltscene. Her vil det bli trøndersk humor av beste merke, og artister som vil skape den helt spesielle stemningen som vi vil ha i teltet.   

 

Kjære norske

 

De norske artistene er både kjente og kjære, og de fleste spiller på Frøyafestivalen for første gang. Som Terje Tysland, Vazelina Bilopphuggers, Ravi, Jaa9 og OnklP og Stjernekampklare Heine Totland.

Stenhaug tror også Chris Norman vil bli en suksess. Mannen som var frontfigur i britiske Smokie i alle suksessårene har hatt en stor karriere også etter at han takket for seg i gruppa.

-Billettene selges billigere nå hos Coop Hamarvik, så om publikum er smarte, handler de nå denne uka, mens det er salg. Vi tror faktisk det vil bli rift om billetter denne gang. Her blir det virkelig liv, som DDE kommer til å si det på åpningskvelden

Annonser
Annonser