Frøya nyheter

29.03.2020 °C m/s
Annonser
Oda Fra Havet 2018 Sangnummer

Har ikke tenkt å avlyse Oda-spelet

I juni skal man få se Oda`s kamp nede på kaia i kjeila på Mausund. Det er planen til forfatter Vidar Oskarson og resten av Oda-gjengen. De ser ikke for seg at de må avlyse spelet.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Mange spør - og enda flere lurer på om de får se Oda`s kamp nede på kaia i kjeila på Mausund, sier Vidar Oskarson, før han fortsetter:

- Og dere skal vite at det er ingen i organisasjonen som har tenkt tanken på å avlyse spelet. Vi jobber ufortrødent mot at det skal gjennomføres fem forestillinger i siste helga av juni, sier han.

- Ja, vi tar corona-viruset på alvor, men å avlyse noe som er 95 dager unna, det er helt utenkelig å gjøre, sier Oskarson.


- Viktig å ha noe å glede seg til

Dette opplyser Oskarson i en pressemelding på vegne av «Oda-gjengen».

- Vi kan planlegge det meste av spelet langt ut i mai uten at vi gjør noe som myndighetene vil forby, sier Oskarson.

- Og så er det så viktig å ha noe å glede seg til, mener han.

- Det vi er sikker på er at de fleste som har planlagt spel-tur til Mausund i slutten av juni vil etter hvert som vi avslører skuespillere og annet, bli smittet av «Oda-viruset».

- Vi oppfordrer alle til å holde seg friske og ellers lytte til hva som blir sagt for å stoppe corona-viruset, sier han.

- Sammen stopper vi dette – og sammen applauderer vi i slutten av juni når ho Oda er ferdig med sin kamp. Vi satser på å sees i slutten av juni!Annonser
Annonser