Frøya nyheter

20.07.2019 °C m/s
Annonser
Therese Solli Sandvik Anders Gåsø Kristin Sugustad Frøya Storhall

Håper på Ranheim-feber til helgen

Ranheims eliteserielag sparker i gang sesongen 2019 på Frøya. Samtidig skal de dele oppskriften de har brukt for å oppnå suksess.Therese Solli Sandvik, Anders Gåsø og Kristin Sugustad tror laget er en perfekt match med frøyværingene.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Dette er en unik mulighet til å komme tett på Ranheims eliteserielag. Jeg er veldig glad for at de har valgt å legge sesongoppkjøringen sin til Frøya Storhall, sier Therese Solli Sandvik, daglig leder i Frøya Storhall.

På fredag kommer Ranheims eliteserielag med et fullt team på over 40 personer til Frøya for å sparke i gang sesongen 2019.

- Vi håper at frøyværingene kjenner sin besøkelsestid og tar godt imot besøket, sier Solli Sandvik.
Forteller om veien til suksess

Det første Ranheim skal gjøre på Frøya er å ha et inspirasjonsmøte med næringslivet og andre interesserte. 

- Her får man vite hvordan Ranheim har oppnådd suksessen gjennom presentasjonen «Reisen til Ranheim Toppfotball». Det er daglig leder Frank Lidahl og hovedtrener Svein Maalen som skal holde det inspirerende foredraget, sier Solli Sandvik.

- Det de sier kan brukes på mange arenaer. Ikke bare innen idretten. Ønsker man å få med seg det må man melde seg på hos meg innen 9.januar, sier hun.

- Jeg tror at vi på Frøya kan assosiere oss godt med Ranheim. Tro kan flytte fjell. Alt er mulig. Det er en tankegang vi er avhengig av utpå her også!Artikkelen fortsetter under bildet:

Ranheim Fotball Elite Foto: Ranheimfotball.no- Mange kan lære av Ranheim

Møtet holdes i Kakkenstua i Frøya Storhall fredag formiddag. Det er arrangert av hovedsponsoren til Ranheim, Sparbank 1 SMN.

Her skal de fortelle om reisen opp til det sensasjonelle opprykket til Eliteserien, om å få fantastiske resultater med minimale ressurser, om Ranheims verdier og kultur.

- Vi liker det Ranheim står for som klubb. Det samsvarer godt med våre verdier, sier Anders Gåsø, banksjef for Sparebank 1 SMN på Frøya og Hitra.

- Mange kan lære av Ranheim. Særlig det å bygge kultur og å ha tro på det man holder på med, sier Gåsø.

- Når de i Ranheim har fått det til, er det ingen grunn til at vi på Frøya ikke skal få det til. Sant? Det er inspirerende, sier Solli Sandvik.Ungdommer får Ranheim-trening

Ranheims timeplan for helgen går ut på trening, inspirasjonsmøter og tid til å bli kjent med Frøya. De skal i tillegg prøve å få lagt inn noen bedriftsbesøk i løpet av turen.

Det viktigste er imidlertid oppkjøringen til sesongstarten, og trening av unge, håpefulle frøyværinger.

- Det blir åpne treninger både på lørdag og søndag. På lørdag trener de fra 10:00-11:30 og 17:00 til 18:30. På søndag trener de fra 10:30-12:00, sier Solli Sandvik.

I tillegg skal ranheimtrener Svein Maalen holde et foredrag for trenere og spillere; «Reisen til Ranheim Toppfotball» mellom treningsøktene. 

- Vi håper at trenerne kjenner sin besøkelsestid. Her har vi mye å lære, sier hun.

Etter møtet skal Frøya FKs G13 og G14 bli trent av Ranheim-trenerne. 

- Vi håper at det blir en god opplevelse og ei gulrot til å fortsette å spille fotball på Frøya, sier daglig leder i Frøya Storhall. 
Annonser
Annonser