Frøya nyheter

01.06.2020 °C m/s
Annonser
Guro Dragsnes Frisør Full Fashion Vinner 2019 1 Guro Dragsnes, Leif Anders Øverland og Carmen Ingebrigtsen leverte imponerende arbeid på Trondheim Hair Open. Her med hårmodellen Thea.

Guro vant pris i Trondheim Hair Open

Guro Dragsnes (tv.) fra Dyrvik, og teamet hennes på Mozart frisør, tok førsteplassen i Full fashion på Trondheim Hair Open. Nå oppfordrer hun andre ungdommer til å stole på seg selv og ta egne valg.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Frøyværingen Guro Dragsnes har virkelig funnet sitt talent. I helgen deltok 19-åringen i frisørkonkurransen Trondheim Hair Open, sammen med kollegaer fra Mozart frisør. Her gikk de helt til topps i disiplinen Full Fashion.

- Det var veldig gøy og nervepirrende å være med på konkurransen, sier Guro Dragsnes.

Hun er på sitt andre år som lærling nå, og stortrives i frisøryrket.

- Det har blitt mange sene kvelder og mye planlegging. Det har vært litt slitsomt, det skal jeg innrømme, men når du ser det ferdige resultatet føler man seg lettet og glad, sier Guro, og smiler.

- Det var utrolig gøy å lykkes, sier hun.


- Stor inspirasjon

Guro har vært med i flere konkurranser tidligere, men dette var første gang hun deltok i Full fashion. Da var hun glad for at hun hadde med seg Leif Anders Øverland og Carmen Ingebrigtsen på laget.

- Jeg hadde ikke klart det uten det fantastiske teamet mitt. Leif har deltatt i VM og NM flere ganger. Han har vunnet NM i 3 år på rad og hatt gode plasseringer i VM, forteller Guro.

Selv tok hun tredjeplass i Pivot point cup i NM i Oslo i 2017. Nå er hun svært fornøyd over å ha tatt førsteplass i en gjev konkurranse.

- Slike opplevelser gir meg stor inspirasjon og gjør at jeg får enda mer lyst til å konkurrere. Jeg vil bli en best mulig frisør, sier frøyværingen.

- Jeg er takknemlig for at Rigmor Wanvik på Mozart gir meg sjansen til å lære der. Jeg trives kjempegodt, sier hun.


Artikkelen fortsetter under bildet:

- Ta dine egne valg

Det var ganske tilfeldig at Guro startet på frisørutdanning etter ungdomsskolen. Hun følte at hun ikke passet inn på Frøya i ungdomstiden, og hadde behov for å oppleve noe annet.

-Jeg følte at jeg måtte bort fra Frøya på grunn av mobbing og annerledeshet, forteller Guro.

Da hun satt med søknadsskjemaene var det frisørutdanning som fristet mest. Det angrer hun ikke på i ettertid. Det passet perfekt til den kreative frøyværingen.

- Jeg vil si til alle ungdommer som kanskje har det tungt i grunnskolen, føler deg misforstått, ensom eller ikke har det så bra; det vil gå bra til slutt. Ikke gi opp. Gjør det som føles riktig og bra for deg, ikke hva andre mener er best. Ta dine egne valg. Det blir bra til slutt, sier hun, og smiler.


Annonser
Annonser