Frøya nyheter

23.08.2019 °C m/s
Annonser
Peggy Morsdag

Gratulerer til mitt største forbilde

Pål Audun Søreng Bogø sender en rørende gratulasjon til sin kjære mamma Peggy Kristin på morsdagen. Gratulerer til alle mammaer!

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

I dag er det morsdag, og Frøya.no tar del i feiringen med lesernes hilsener til sine kjære. Pål Audun Søreng Bogø vil sende følgende hilsen til sin mamma:


På denne morsdag vil jeg hedre denne fantastiske dama! Bildet her beskriver egentlig mamma ganske perfekt; alltid blid, imøtekommende og tid til en prat, selv om hverdagen er travel.

For meg er hun verdens beste mamma, bestevenn og samtalepartner. Hun har alltid tid til meg når jeg trenger det, man trenger ikke spørre dama her to ganger om hjelp, hun stiller opp uansett hvem det måtte være. 

Den største grunnen til at mamma er mitt største forbilde er at hun alltid setter andre foran seg selv, både liten og stor.

Du har et hjerte av gull mamma og jeg elsker deg over alt på jord.

Hilsen din sønn Pål AudunArtikkelen fortsetter under bildet:

Morsdag Foto Berit Bachmann


Berit Bachmann har også sendt inn en morsdagshilsen til Frøya.no. Hun sendte det koselige bildet over sammen med denne hilsenen:

Vi vil gratulere verdens beste mamma og bæsta med morsdagen. Du er vår superhelt!

Klemmer fra Sunniva, Annika, Sara, Daniel og Berit
Du kan fremdeles sende inn din hilsen

Kjenner du en mor som fortjener å bli gjort litt ekstra stas på? Send gjerne et bilde av henne og skriv noen ord om hva som gjør henne spesiell. 

Send mail til redaksjonen@www.froya.no og merk den med "Morsdag".

Hva gjør din mor spesiell?

Kjenner du en mor som fortjener å bli gjort litt ekstra stas på? Send gjerne et bilde av henne og skriv noen ord om hva som gjør henne spesiell. 

Send mail til redaksjonen@www.froya.no og merk den med "Morsdag".Annonser
Annonser