Frøya nyheter

19.01.2019 °C m/s
Annonser
Ronny Grannes

Grannes kommer tilbake til Frøya

Ronny Grannes og bandet har blitt svært populære på Frøya det siste året. Om to uker skal de sparke i gang julebordssesongen på Hotell Frøya.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Lørdag 18. november kommer Grannes tilbake til Frøya. Denne gangen skal bandet sparke i gang julebordssesongen på Hotell Frøya.

- Det er første gang Grannes skal spille på et offentlig arrangement på hotellet. Vi har brukt dem i noen private arrangementer, og det har vært helt konge. Så vi gleder oss veldig, sier Lena Fillingsnes Antonsen, Food & Beverage Manager ved Hotell Frøya.

-Dette blir oppstarten på julebordssesongen på hotellet. Charlotte Audestad skal ha dinnershow, og så spiller Grannes opp til fest etterpå. Da er det åpent for alle, sier hun.

Frøyværingene liker Grannes

Grannes har blitt svært populær på Frøya det siste året. I fjor høst spilte Ronny Grannes på åpningen av Rabben restaurant og marina. Han kom også tilbake for å avslutte julebordssesongen sammen med Rabbens elleville publikum. 

Grannes spilte også opp til en heidundranes fest på Mausund under Utihavet-festivalen i sommer. Nå kommer bandet tilbake til Frøya:

- Vi vet at de lager liv og at frøyværingene er glad i dem. De spiller opp til allsang og lager god stemning. Det er akkurat det vi vil ha, sier Fillingsnes Antonsen.Gleder seg til en hektisk periode

Ronny Grannes er kanskje best kjent som vokalist i namsosbandet Grannes som han startet i 2006. Han var også gitarist i «Sex gale menn» frem til 2002; Der spilte han blant annet med Terje Grande, Thomas Brøndbo og Eskil Brøndbo. Etter det har han blant annet medvirket på plater for både D.D.E. og Chand Torsvik.

Høsten 2016 deltok bandet i «The Stream» på TV2, og etter det så har det tatt helt av.

- Det kommer til å bli en kjempekveld. Vi gleder oss, sier Lena Fillingsnes Antonsen. 

- Dette blir oppstarten på en hektisk og herlig periode på hotellet. I desember er det noe som skjer hver helg, og vi gleder oss til å begynne å pynte til jul allerede i neste uke, smiler hun.

Annonser
Annonser