Frøya nyheter

19.01.2019 °C m/s
Annonser
Ronny Grannes

Grannes er tilbake på Frøya

Ronny Grannes har blitt svært ettertraktet etter at han var med i «The Stream» i høst. I kveld vender han tilbake til Frøya og Rabben Restaurant.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Jeg har spilt mye på Frøya opp gjennom årene, og jeg trives utrolig godt utpå her. Det er alltid bra publikum og mye liv, så det gjør det veldig gøy å være artist, smiler Ronny Grannes.

Han spilte på åpningen av Rabben Marina i høst, og nå skal han altså komme tilbake og avslutte julebordssesongen sammen med et ellevilt publikum.

- Sist gang jeg var der så ordnet folk seg danseplass enten ved å skyve bort stoler eller å stå på benker. Det var helt herlig å se. Jeg håper jeg klarer å skape samme stemning i kveld, sier Grannes. 


Har merket «The Stream»-pågangen

Ronny Grannes er kanskje best kjent som vokalist i namsosbandet Grannes som han startet i 2006. Han var også gitarist i «Sex gale menn» frem til 2002; Der spilte han blant annet med Terje Grande, Thomas Brøndbo og Eskil Brøndbo. Etter det har han blant annet medvirket på plater for både D.D.E. og Chand Torsvik.

I høst deltok bandet i «The Stream» på TV2, og etter det så har det tatt helt av for bandet. 

- Vi har virkelig merket pågangen; sommeren er allerede fullbooket. I dette yrket så er forutsigbarhet veldig sjeldent, og nå vet jeg hva jeg skal gjøre så langt frem i tid. Vi har kunnet velge og vrake. Det er helt utrolig, sier Ronny Grannes.


- Dette kan bli en livat kveld

Nå gleder han segt til en liten juleferie, men i kveld skal han bidra til en festlig kveld på Rabben restaurant, slik at alle besøkende går hjem med et smil om munnen. 

- Jeg har spilt hver eneste helg siden i sommer, så denne Frøya-konserten blir den siste før jul. Jeg skal gi alt jeg har, sier Ronny Grannes, som skal spille alene i kveld. 

- Jeg kommer til å spille en del egne låter i tillegg til en del kjente klassikere. Av erfaring så vet jeg at det er lurt å synge en del allsanglåter på julebord, smiler han.

- Så det er bare å renske stemmen. Det kan fort bli en livat kveld, sier artisten. 


NB! Les mer om arrangementet i Frøya.nos aktivitetskalender.

Annonser
Annonser