Frøya nyheter

19.06.2019 °C m/s
Annonser
Heidi-Glørstad-Nielsen-Tone-Måsøval-Monicha-Seternes

Gleder seg til innflytting i nytt hus

Frøya.no ble med da Heidi Glørstad Nielsen, Tone Småge Måsøval og Monicha Seternes skulle på omvisning i Blått kompetansesenter. Se bildene her.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Den møtearenaen som erstatter lunsjen er ennå ikke oppfunnet. Den uformelle praten er så viktig. Det er der ideene blir skapt. Det uformelle hodet er mer kreativt, sier Heidi Glørstad Nielsen, prosjektleder i Trøndersk Kystkompetanse.

De er ikke den største aktøren når du regner kvadratmeter i Blått kompetansesenter, men gleder seg likevel veldig til samlokaliseringen.

-Vi får lov til å være en del av fellesskapet, være tett på aktørene, og det tror jeg blir viktig. I dag kan du møte de fleste elektronisk, men det fysiske fellesskapet er likevel verdifullt, sier hun.Artikkelen fortsetter under bildene fra da damene var på omvisning:


- Overveldende å se senteret

Onsdag var Glørstad Nielsen, Tone Småge Måsøval og Monica Seternes på omvisning i Blått kompetansesenter. Og omviser Markus Viggen tøyset med at det var hyggelig å høre stiletthæler møte betongen i den foreløpig svært så mannsdominerte bygningen.

- Det var overveldende å komme inn der. Det blir knallbra. Man gleder seg enda mer til å flytte nå som man har fått et bedre bilde på hvordan det blir, sier Tone Småge Måsøval, salgssjef i Måsøval Fiskeoppdrett AS.

- Den største fordelen med å komme inn i Blått kompetansesenter er at vi får mer plass. Det var derfor vi skulle flytte i utgangspunktet. I tillegg så vil det samspillet vi får med andre aktører være veldig viktig. Vi er litt alene på Måsøval, og selv om det kan være fordeler ved det også, så tror jeg dette blir bedre, sier hun.

- Jeg synes det var spennende å kunne stå inne på kontoret sitt, og se for seg hvordan det kommer til å bli. Jeg har veldig trua på at det blir bra, sier Glørstad Nielsen.

- Jeg ser for meg at det første jeg skal gjøre er å kjøpe inn en kikkert. For jeg har jo utsikt rett ut mot anlegget, smiler Måsøval.


Artikkelen fortsetter under bildene Håkon Seternes i Måsøval fiskeoppdrett har tatt av utviklingen av Blått kompetansesenter:


- Blir farget av nærmiljøet

Alle tre ser for seg at nærmiljøet på Sistranda vil spille en stor rolle for deres arbeidshverdag i tiden fremover.

- Jeg ser for meg at vi kommer til å bruke hotellet mer på mat, for de har et utrolig godt kjøkken, og så vil vi også ha nærmere kontakt med videregåendeelevene. Det blir deilig å ha alt i nærheten, sier Småge Måsøval.

- Det er ingen tvil om at du blir farget av de du har i nærmiljøet, og de dyktige aktørene vi har både på Frøya og Hitra vil selvsagt bli brukt hyppig. Vi ønsker å være tilknyttet til ganske mange miljøer, og det er viktig at huset har en regional tilknytning, i tillegg til den lokale, sier Glørstad Nielsen.

- Tenk at alt står klart allerede i mai neste år. Det er ikke lenge til, så det er bare å begynne å glede seg, smiler de.


Annonser
Annonser