Frøya nyheter

19.01.2019 °C m/s
Annonser
John Masaki

Gleder seg til å komme tilbake til Frøya

Artisten John Masaki har slekt på Frøya og har tilbrakt mange herlige somre på hytta på Stølan. Nå gleder han seg til å underholde frøyværingene med musikken sin.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

-Jeg har tilbrakt mange herlige somre på Frøya og gleder meg til å komme tilbake, sier John Masaki.

Musikeren er født i Trondheim og oppvokst i Lensvik, men har mye slekt på Frøya og hadde hytte på Stølan da han var liten.

Nå gleder han seg til å komme utover til Frøya igjen, denne gangen som profesjonell musiker:

-Jeg spilte i et bryllup på Frøya for ca. 14-15 år siden, med en trio fra Lensvik. Jeg var bare en glad amatør på den tida. Men det var topp stemning, så det må vi få til denne gangen også. Forhåpentligvis så er det enda bedre kvalitet på underholdninga, smiler han.

 

 

Velger musikk ut ifra stemninga

Det har skjedd mye siden John spilte i bryllup. Trønderen har både bachelor i musikk fra NTNU og musikkutdanning fra Bårdar Akademiet. Han har i tillegg vært trubadur i 16 år og jobbet fulltid som musikalartist og showartist i Oslo de siste syv årene.

Lørdag 11.november skal han spille opp til allsang og dans på Rabben restaurant og marina.

-Jeg håper folk kjenner at de kan senke skuldrene og ta seg en dram, prate skit med kjentfolk, danse, synge med og nyte god, velkjent musikk, sier han.

John spiller alt fra de mest populære klassikerne til moderne og ungdommelig musikk. Han er en allsidig musiker som prøver å gi folket det de vil ha:

-Jeg føler uansett alltid på stemninga før jeg velger låter. Om folk danser mye spiller jeg mer dansemusikk. Om folk gauler i og synger med så kjører vi på med hits, smiler John. 


Annonser
Annonser