°C
Annonser
Salmargave

Gir sine ansatte 5.1 millioner i påskegave

Konsernsjef Gustav Witzøe og Salmar gir alle sine 1700 ansatte et påskegavekort på 3000 kroner for innsatsen i vanskelige tider. Men kortet har i god Salmarånd en klar føring. Det skal bruker til å hjelpe andre også.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser


Konsernsjef Gustav Witzøe bruker 5.1 millioner kroner på en påskegave til alle SalMars ansatte.

Dette får mearbeiderne i form av et gavekort, som konsernsjefen ønsker skal brukes til handel i de lokale butikkene.

På den måten ønsker SalMar både å takke sine ansatte for innsatsen i en tøff tid, gi en liten oppmuntring i form av et gavekort på 3000 kroner, og sørge for at de ansatte også er med på å støtte den lokale handel.

-Din innsats i disse krevende tider er med på å sikre en samfunnskritisk funksjon, nemlig mat som er en livsnødvendighet uansett kriger og epidemier, skriver konsernsjef Witzøe i sitt påskebrev.

-Det er krevende, men hittil har vi bestått prøven med glans, og vi er sikre på at vi vil gjøre det også fremover, sier han


Hjelp for å hjelpe
Hver ansatte får dermed en liten påskehilsen og et elektronisk gavekort pålydende 3000 kroner.

-Vi håper at gaven vil gi en ekstra motivasjon til alle ansatte, samtidig som den er ment å være et bidrag til lokalt næringsliv i den spesielle situasjonen vi alle står i, skriver Gustav og sender en hilsen til de ansattes dugnadshjerter.

-SalMar er i en heldigere situasjon enn mange av de bedriftene som over natten mistet store deler av eller alle sine inntekter, og måtte permittere på dagen.

-Vi forventer at du skal bruke pengene til kjøp av varer og tjenester i ditt lokalsamfunn, fra bedrifter som kanskje nå går glipp av tiltrengte kroner de ellers ville fått i påsketiden.

-Dette som et bidrag til å støtte de lokale næringsdrivende i en krevende tid.

-Bruk muligheten til å vise samfunnsansvar ved å støtte ditt lokalsamfunn, i ekte SalMar-ånd, skriver Gustav Witzøe mens han ønsker alle en god påske.


Annonser
Annonser