°C
Annonser
Salmar Innovamar Feiring En Million 3 FOTO: Arkivfoto. (OBS! Tatt før Covid-19 og smittevernregler).

Gir ansatte 2,4 millioner i julegave

Salmar gir 1.600 ansatte en helt spesiell julegave for imponerende innsats i et vanskelig år. I ekte Salmar-ånd skal gaven også komme Frøya til gode.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Gratulerer med en fantastisk prestasjon i 2020!

Slik begynner Salmar-gründer og konsernsjef Gustav Witzøes sin helt spesielle julehilsen til sine ansatte.

- I en tid hvor lakseprisene svinger, markedene er usikre og store deler av verden er infisert av og slåss mot korona, er vi i ferd med å legge bak oss et år med sterke resultater, sier Witzøe, på vegne av konsernledelsen.

- Vi har i tillegg evnet å holde korona unna – det er også en prestasjon som koster, hvor hver og en betaler en høy pris hver dag.Helt spesiell julegave

Det er bakgrunnen for at Salmar har bestemt seg for å gi hver enkelt ansatt en helt spesiell julegave.

- Vi er både stolte og takknemlige for den jobben og innsatsen den enkelte legger ned for å holde oss friske, i tillegg til å sikre at vi gjør det vi skal operasjonelt – vi har en helt unik og fantastisk gjeng, sier Arthur Wisniewski, direktør HR og organisasjon i SalMar.

- Salmar er glad i jula og deler hvert år julegleden med de ansatte, smiler han.

- I år mener vi at vi har funnet frem til en helt spesiell julegave, som vi håper vil være av stor verdi for de ansatte, sier han.

- I et år hvor fellesskapet og sosial nærhet er satt på prøve har det vært viktig for oss å finne frem til en gave som kan være et lyspunkt i dette – og hva kan være bedre enn en hyggelig stund med nære og kjære?, spør han.


Salmar har funnet flere måter å glede på i koronaåret 2020. Her deler Svein Inge Olden og Per Håkon Trøa ut middag og dessert til opp mot 60 yrkessjåfører i påsken.


Støtter Frøya og Hitra

Salmar har derfor besluttet å gi et middagsgavekort til alle ansatte pålydende 1.500 kroner.

Det følger med krav til bruken av gavekortet. De skal bruke det på et av sine nærmeste lokale spisesteder på Frøya og Hitra.

I tillegg er gaven godkjent av kommuneoverlegen på Frøya. Alle som benytter seg av det må følge lokale og nasjonale smittevernregler.

- Vi håper gavekortet vil hjelpe deg finne tid til litt hygge med dine nærmeste samtidig som du støtter opp om en næring som har hatt det fryktelig tungt i en lang periode, sier Wisniewski.

- Støtt ditt lokale yndlingsspisested, bidra til vårt felles samfunnsansvar og gjør det på en trygg måte innen de gjeldene smittevernreglene, oppfordrer han.

- Slik blir dette en gave som ikke bare gleder oss og våre nærmeste, men også de lokale serveringsstedene rundt oss. En gave som gir til flere, sier Wisniewski.

- På denne måten tar vi sammen et samfunnsansvar og bidrar til å sikre levende og livskraftige lokalsamfunn også etter pandemien. Alt vil bli bra!Annonser
Annonser