°C
Annonser
Geir Håvard Espnes Foto Åkerblå As

Geir Håvard blir leder i Kystplan

Åkerblås tekniske leder, Geir Håvard Espnes, får dobbeltrolle. Blir også daglig leder i Kystplan AS.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Geir Håvard Espnes blir daglig leder i Kystplan AS. Espnes er i dag leder for Åkerblå AS sin tekniske avdeling, og vil fortsette i denne stillingen i kombinasjon med sin nye rolle.

Det opplyser Åkerblå i en pressemelding torsdag formiddag.

- Jeg ser store muligheter og synergier for videre utvikling mellom Åkerblå og Kystplan, sier Espnes, som har lang erfaring som leder i Åkerblå AS.Ny rolle

Åkerblå Group As kjøpte 100 % av aksjene i Kystplan AS i november 2020. Med bakgrunn i dette har May Irene Andreassen, tidligere eier og daglig leder, gått over i en ny stilling i Kystplan.

- Hun er nå faglig leder med ansvaret for faglig utvikling av selskapet og bistå med videre utvikling av Kystplan. Her satses det blant annet på spesialisering innenfor kystsonen, opplyser Åkerblå i pressemeldingen.Skal ta Kystplans arbeid videre

Åkerblå Group AS ønsker å utvikle Kystplan AS videre og har ansatt ny arealplanlegger Jon Birger Johnsen med oppstart 1. april 2021, samt besluttet og opprette nytt avdelingskontor i Rørvik.

Kystplan AS har fått nytt styre hvor Roger Sørensen går inn som ny styreleder og Frode Westbye som styremedlem. Kystplan AS har sitt hovedkontor på Fillan i Hitra Kommune.

- Åkerblå Group ønsker å bygge videre på det gode arbeidet som May Irene Andreassen og ansatte i Kystplan har gjort over år, hvor videreutvikling av synergier mellom selskapene Åkerblå og Kystplan skal føre til bedre tjenester og nye forretningsområder i fremtiden, sier administrerende direktør Roger Sørensen i Åkerblå Group.


Annonser
Annonser