Frøya nyheter

19.06.2019 °C m/s
Annonser
Liverpoolfotballskole 7

Gøy med Liverpool- fotball

Fire engelskmenn fra Liverpool fotballskole er i starten av denne uken på Frøya for å trene ivrige fotballspillere. Det synes Linus, Odin og Casper er gøy.

Oskar Gårdsrud Paulsrud Oskar Gårdsrud Paulsrud 902 66 958
Annonser

Bildet øverst: Linus Hammerhaug Slevåg, Odin Wigan og Casper Aurelio Hammerhaug Selvåg liker seg på fotballskolen i Frøya Storhall

- Det er artig, forteller Linus Hammerhaug Selvåg.

Linus er på Liverpool fotballskole i Frøya Storhall sammen med 51 andre barn. Dagens økter er ferdig og han står sammen med Odin Wingan og Casper Aurelio Hammerhaug Selvåg.

I dag har de tre guttene sammen med resten av deltakerne på fotballskolen trent på pasninger forsvarsspill. Linus forteller at metodene de lærer er morsomme. Det er Odin og Casper:

- Kampene er morsomme, forteller Casper, og forklarer at de spiller turnering internt i gruppene og at et lag blir kåret til vinner.


Se bildekarusell fra fotballskolen nederst i saken

Liverpoolfotballskole 9 Therese Solli Sandvik har jobbet lenge for å få Liverpool fotballskole til Frøya, hun er fornøyd med resultatet.


Suksess

Daglig leder i Frøya Storhall, Therese Solli Sandvik, er strålende fornøyd over å ha fått fotballskolen til Frøya. Hun tok kontakt med Liverpool Fotballskole sin norske avdeling i februar og har siden jobbet hardt for å få fotballskolen til Frøya i høstferien.

- En frøyværing gir seg ikke så lett, forteller Sandvik, som etter mye om og men, fikk presset engelskmennene ut til Frøya og legger ikke skjul på at det er litt stas med trenere fra Liverpool, spesielt for barna.

Hun tror at fotballskolen vil komme tilbake nå som de har vært her en gang, og er takknemlig for de frivillige og næringslivet som har bidratt for å få gjennomført fotballskolen.

Saken fortsetter under bildet:

Liverpoolfotballskole 8 De fire fotballtrenerne er positivt overrasket over Frøyas flotte storhall og trives på øya. Fra venstre: Brian Manford, Daniel Mapp-Jones, Anthony Weaver og Matty Manuel


Utrolig anlegg

Trenergruppa som har reist fra Liverpool til Frøya er imponert over storhallen, særlig med tanke på populasjonen på stedet.

- Det er ikke mange steder vi har vært som har så flotte anlegg, forteller hovedtrener Daniel Mapp-Jones.

Trenerne føler seg godt tatt imot av næringsliv og lokalbefolkningen. Hovedtreneren skryter også av barna som er med på fotballskolen.

- Vi trener barna etter våre verdier; Ambisjon, engasjement, verdighet og samhold. Det er noe som er til stede hos alle barna. De er fantastiske på alle måter, sier Mapp-Jones og legger til:

- Foreldrene burde være stolte av barna sine, avslutter han. 


Annonser
Annonser