°C
Annonser
Julie Og Andreas Rokseth Sula 17

Fylte Sula kapell med lys og toner

Tidenes første "pilegrimkonsert" på Sula ble en kjempesuksess. Søskenduoen Andreas og Julie Rokseth tok et fullsatt Sula kapell med storm.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser

Det var en konsert som ble arrangert i forbindelse med at den aller første pilegrimseilasen til Nidaros, men de fleste som møtte opp i Sula kapell var folk som ikke var med på den reisen. 

Istedet fikk de en reise i vakker musikk utført av to artister som virkelig har vokst voldsomt siden de spilte her ute sist.

-Pilegrimene var overveldet, sier Laila Støen fra Kyst Norge som er med på turen. 

Ti pilegrimer pluss mannskap var på plass i kapellet og ble som resten av de 80-90 oppmøtte veldig overrasket over det de fikk se og høre. Vakker opplevelseRagnhild Brødreskift er fra Statbygda men ferierte på Sula, og fikk med seg konserten i går. Hun er virkelig blitt fan av Julie og Andreas og deres musikk.

-Det ble en stor kveld, en sterk og vakker opplevelse på alle måter, sier hun. 

-Vakker musikk som gjør deg glad, en gnistrende energi som gjorde publikum både rørt og glad. Ikke rart de var over seg av begeistring, for dette er noe helt nytt og spesielt, sier Brødreskift.

Julie Og Andreas Rokset Sula 18 2 Julie og Andreas Rokseth har hjerte og røtter på Sula, men musikken bør de dele med resten av verden, mener gårsdagens publikum.


Kjærlighet til Sula

Hun er full av lovord om søsknene som hun har fulgt med lenge. Hen mener at både musikken, komposisjonene og det som ble sagt viser søsknenes kjærlighet både til Sula og musikken. 

-Jeg satt sammen med noen som ikke visste hva slags konsert de gikk til, og de var helt overveldet. At dette var en pilgrimkonsert, kunne ikke passet bedre. Her ble vi pilegrimer alle sammen, og for en reise vi fikk. 

-Folk jublet, klappet, ropte og ble helt revet med. Stemningen var fortettet. At kapellet var fullt var ekstra fortjent. De som ikke dro til Sula i går gikk virkelig glipp av en sterk opplevelse, sier hun. Vil ha mer


Søsknene drar nå tilbake til basen i Rotterdam, men det er bare å håpe at de kommer tilbake. 

Konserten i går bød for det meste på egene komposisjoner, og Ragnhild Brødreskift tror vi kommer til å høre mye mer til Andreas og Julie Rokseth. 

Hun mener det bare er å merke seg navnene med det samme

-Det var så godt å være der, en herlig opplevelse, sier hun. 

-Dette vil vi høre og se mere av, avslutter Ragnhild

Annonser
Annonser