Frøya nyheter

21.01.2018 °C m/s
Annonser

Frøyajentene til topps

Ikke rart de er glade, Frøyas 12 års lag i håndball som i helga deltok i to klasser i Trondheim cup i håndball. For første gang klarte et Frøyalag å gå helt til topps i en stor håndballcup.

Av:
AnnonserFrøyas Jenter 12 år gikk i dag til topps i Trondheimscup i håndball. I finalen i Husebyhallen møtte de Strindheims førstelag, en kamp Frøyajentene vant hele 10-6. Dette var en typisk lagseier, hvor alle jentene sto på og spilte for hverandre. Strindheim fikk møte en godt kjempende motstander som særlig viste topp forsvarsspill. Frøyas Sara Knutshaug ble kåret til banens beste spiller.

Kampene lørdag gikk ute på kunstgresset. Hektisk helgLaget har hatt en veldig hektisk helg, fordi de deltok både i klasse J12 og J13. Lørdag spilte jentene 7 kamper i klassene J12 & J13, utendørs i strålende sol på Huseby park. I J13 klassen ble det som forventettøff motstand og jentene startet med to tap mot Kolstad og Byåsen. Til tross for at motstanderne var ett år eldre og noen kilo tyngre, klarte jentene allikevel å få en seier over Heimdal innledningsvis. Dermed ble laget nr. 3 i puljen sin og kom til B- sluttspill. Der ble jentene slått ut av Skodje i kvartfinale på søndag.

Frøyajentene viste fart og teknikk. UslåeligeMen i den riktige årsklassen gikk det mye bedre altså. Frøyværingene gikk  ubeseiret gjennom puljespillet, med en uavgjort og tre seiere. Semifinalen ble spilt mot Rapp søndag morgen klokka ni, og jentene dro også her seieren iland med sluttsifrene 9-6. Dermed var det klart for finalen mot Strindheim som Frøya vant. Et lite historisk øyeblikk, siden dette er første gang Frøya tar hjem en cupseier her. Jeg er utrolig stolt av jentene, sier trener Eli Kristin Fredagsvik om bragden.  

Jubel i Husebyhallen over historisk cupseier for Frøyajentene. Flott helgVi er godt fornøyd med helga, sier Frøyalederne. Jentene har vist en utrolig innsatsvilje under hele cupen. Tross mange kamper har de kjempet og stått på. Det har i store deler av spillet v&aeliaelig;rt flott lagspill og gode enkelt prestasjoner, under veiledning av Øystein Claussen. Etter finalen fikk jentene en velfortjent tur i Pirbadet, før de vendte snuten hjemover til Frøya  igjen.


Annonser
blog comments powered by Disqus
Annonser