Frøya nyheter

21.01.2018 °C m/s
Annonser

Gro Anette flyttet til lottobygda

Gro Anette Johansen vokste opp på Nesset med har funnet sitt paradis i Verdal. Gro Anette er vår utflyttede Frøyaværing i dag.

Av:
Annonser Navn: Gro Annette Johansen

Alder: 35 år

Sivil status: Samboer og Sønnen Marcus på 13 år

Hvor bodde du på Frøya: Bodde på Nesset og på Sistranda.


Når flytta du fra Frøya: Flytta fra Frøya i 2006 for å studere i Trondheim. Studerte da ved Dronning Mauds Minne.

Hvor har du bodd: Har bare bodd i Trondheim
 
Hvor bor du nå: Bor nå i Vukku i Verdal Kommune, Nord-trønderlag.


Hva har du jobbet med: Mens jeg bodde i Trondheim ble det ikke mye jobbing, jobbet litt i barnehage mens jeg studerte.

Hva jobber du med nå, og hvor: Nå er jeg pedagogisk leder ved Elvebakken barnehage på Røra. Der har jeg jobbet i et og et halvt år nå, å trives kjempe godt. Veldig morsomt og lærerikt å jobbe med barn, ingen dag er likeJ

Hva bruker du fritiden til: Fritiden går for det meste til hus og oppussing, ellers er vi veldig glad i å gå ned til elven for å fiske etter storlaksen.  Har enda ikke blitt noe laks, men håper på at den biter en dagJEllers går mye av fritiden til å være med Marcus på fotball og fritidsaktiviteter.[[bilde-3] 

Heimlengsel?: Ja, har vel det som alle andre utflyttere som kommer fra Frøya. Savner det å få være på sjøen å fiske og å dra til øyene på sommeren, blir ikke mye av dette her i Vukku. Så savner jeg familien og venner.

Tror du at du noen gang kommer til å flytte tilbake til Frøya: Tro ikke det, synes det er veldig godt å bare komme til Frøya på ferie.


Annonser
blog comments powered by Disqus
Annonser