Frøya nyheter

21.01.2018 °C m/s
Annonser

Frøya FK trenger hjelp!

Bunnlaget Åfjord kom til Frøya etter åtte kamper på rad med tap, men mot et annet bunnlag fikk gjengen fra Fosen grunn til å juble. Etter at tabelljumboene feide Frøya av banen på bortebane er det grunn til å spørre seg om årets Frøyalag holder mål og om hvor lenge trener Øystein Wik får fortsette.

Av:
AnnonserFrøya FK - Åfjord IL   (2-1)    4 - 7


Med seier mot Åfjord kunne Frøya krabbet opp over nedrykksstreken all den tid Charlottenlund og Tangmoen gikk på store tap. Det så bra ut etter første omgang etter at Kenneth Moen og Nicklas Midtsand sørget for at hjemmelaget kunne gå til pause med 2-1 ledelse. Det så vanskelig ut for et presset lag fra Åfjord. Men, gjestene visste at dette var en kamp de måtte vinne og når hjemmelaget ikke hadde skjønt dette, ble andreomgangen et mareritt for hjemmelaget og publikum i sommervarmen på Nabeita.

De ble ikke spesielt imponert, RBKs ledelse på tribunen. I oppløsning


Mot et hjemmelag der forsvaret gikk helt i oppløsning røy målene inn bak en stadig mer frustrert keeper Kristian Sand. Åfjordspillerne blødde for drakta og med god hjelp fra et stadig svakere hjemmelag scoret de på omtrent hvert angrep de produserte. Hjemmelaget slet ,og spesiellt venstresiden i forsvaret var svak i dag. I tillegg har laget en midtbane som ikke evner å hjelpe til med å forsvare eget mål.

Frøya.nos reporter stiller spørsmålstegn ved Øystein Wiks disposisjoner. Trenerskifte?Nå er det bare å innse at Frøya definitivt er et bunnlag og uten innsats eller et klart spillemønster ser det ikke lyst ut. Det kan også stilles spørsmålstegn ved flere at trener Wiks disposisjoner. Det må være lov å stille spørsmål om hvorfor han ikke bruker Jan Are Klaussen som midtstopper når laget lekker som en sil. Det skulle ikke forundre oss om styreleder Solveig Gåsø vil ta opp trenerspørsmålet etter vårsesongen. Si din mening! Hva er galt med årets Frøyalag? Vil det hjelpe å bytte trener?


Annonser
blog comments powered by Disqus
Annonser