°C
Annonser
Fritz Rudolfsen Billettsalg Frøyafestivalen

Frivillig på festival for femte gang

Fritz Rudolfsen er en av 150 frivillige som er helt avgjørende for at Frøyafestivalen kan gjennomføres til helgen.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Jeg synes det er viktig å bidra til at ting går rundt her på øya, sier Fritz Rudolfsen.

Frøya.no møter Fritz i inngangen på Stjernesenteret, der han sitter og selger billetter til Frøyafestivalen. Det har han gjort de siste fem årene.

- Jeg er ikke med på noe annet enn kor, utenom jobb. Så jeg synes det er fint å kunne bidra til lokalsamfunnet. Og så er det jo trivelig å sitte her og prate med folk, smiler Fritz.


Venter til siste slutt

Det er mange som står på for at frøyværingen, og tilreisende, skal få oppleve en stor musikkfestival på Siholmen hvert år. Rudolfsen er en av 150 frivillige som er helt avgjørende for at festivalen kan fortsette.

I år arrangeres festivalen for ellevte gang, og Fritz har solgt billetter de siste fem årene. 

- Det første året jeg satt her så solgte jeg forhåndsbilletter for 150.000 kroner. Da var det enorm etterspørsel, sier Fritz.

- Det blir spennende å se hvor mange som kommer innom i år. Tradisjonelt sett så er det flere som kjøper billett de siste dagene før festivalen starter. I dag har det vært veldig rolig, men det tar seg nok kraftig opp, sier han. 

- Vi liker å vente for å se an været, men de fleste ender nok opp på Siholmen likevel, smiler Rudolfsen.


Gleder seg til å se 10cc

Fritz er glad i musikk og er fast gjest på Frøyafestivalen. Ettersom han er frivillig sikrer han seg gratisbillett til helgens musikkopplevelser, og det skal han utnytte til det fulle.

- Jeg har blitt såpass voksen at jeg heller velger meg ut de artistene jeg ønsker å høre på. Men jeg liker å være på området og møte kjente også, sier Rudolfsen. 

- Jeg gleder meg veldig til å se 10cc. Det blir et høydepunkt. Det er mange som tror at de ikke har hørt noe fra det bandet, men det kan jeg love dem at de har, sier han.

- I morgen skal jeg ha høytalere når jeg sitter her sånn at jeg kan spille musikken deres. For dette må folk få med seg, sier frivillige Fritz som legger til at billettene er billigere om du kjøper dem før du kommer til porten fredag.Annonser
Annonser