Frøya nyheter

30.10.2020 °C m/s
Annonser
20201015 101558 Sprek duo: Ida Andersen og hunden Pia har gått litt ekstra på tur de siste månedene.

Følg med direkte når Frøyatrimmen- premiene trekkes

I dag trekkes premiene i Frøyatrimmen 2020. Følg med nå på Frøya-TV gir deg live-show; med trekning av premier og intervjuer med flere av de 1.280 deltakerne. Følg med NÅ.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Ved midnatt i dag er det slutt. Da er første utgave av turkonkurransen Frøyatrimmen over.

Fredag 16. oktober klokken 08:00 braker det løs på Frøya.nos Frøya-TV. Da sender vi live fra trekningen av premiene i Frøyatrimmen 2020.

Hele 1.280 deltakere er med i trekningen av fine premier.

I tillegg skal det deles ut premier til den mest ivrige skolen og barnehagen på Frøya.

Det blir Instagram-konkurranse, trekning av vinnere blant Plukkposen-deltakerne og mye mer.Får besøk i studio

I tillegg vil noen av de spreke deltakerne inviteres inn i TV-studio. Vi får besøk av Isabelle Søbstad på fem år og mamma Marthe. De er begge ivrige Frøyatrimmere ved hjelp av padden sin.

Dolmøyværingene og søstrene Ellen Kjerringvåg Lyngvær og Ann-Kristin Kjerringvåg Willmann forteller hvorfor de har blitt så ivrige på å gå på tur på Frøya.

Pensjonistene Jan Otto Fredagsvik og Ansgar Antonsen snakker om konkurranseinstinktet og flotte naturopplevelser. Til sist kommer også turkongen Rune Myrseth.

Programmet vil vare i ett par timer på fredagsmorgenen.Hege Vikaskag er en av de som har vært mye på tur de siste månedene.Bitt av turbasillen

Frøyatrimmen er en turkonkurranse som foregår i en app som heter "Trimpoeng". Her har deltakerne logget sin aktivitet. De har oppsøkt turmål i hele Frøya kommune og fått poeng for hver tur de har gått.

Nå skal ivrige turgåere få sine premier. Det generøse næringslivet på Frøya har sponset konkurransen med tur- og fritidsrelaterte premier.

De har blant annet fått sponset tursekker, SUP-brett, sykler, telt, hengekøyer, minigriller og gavekort.

Fredag 16.oktober skal ordfører Kristin Strømskag og varaordfører Knut Arne Strømøy stå for høytidelig trekning av Frøyatrimmen-premier.

Den skal vises live på Frøya-TV her på Frøya.no.
Annonser
Annonser