°C
Annonser
Folk Frøyafestivalen 22

Frøyafestivalen får ros fra skjenkekontrollen

Ingen prikker men bare ros til Frøyafestivalen fra skjenkekontrollen. Men for Vakre Frøya/Diamond, Rema 1000 og Coop Hamarvik vil det vanke prikker for brudd på alkoholforskriftene.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser

Nordenfjeldske kontroll har utført skjenkekontroller på Frøya for august.

Her viser det seg at flere kontrollerte hadde mangler, som igjen kan føre til prikker fra kommunen.

Men selv om tre av de kontrollerte foreslås ilagt prikkbelastning, fremhever rådmannen Frøyafestivalen og roser denne for arbeidet med skjenkekontroll.

To dager og flere tusen besøkende til tross, skjenkekontrollen har ingen anmerkninger. Ingen negative bemerkninger i det hele tatt. Tvert imot får festivalen skryt av kontrolløren.Fem prikkerRådmannen foreslår ellers at det deles ut fem prikker til andre som er tatt for ikke å ha overholdt alkoholforskriftene.

Rådmannen foreslår 2 prikker til Rema 1000 for mangelfull internkontroll, da butikken ikke kunne dokumentere at alle ansatte har mottatt opplæring.

Vakre Frøya /Diamond på Siholmen mener rådmannen også bør få to prikker fordi ny skjenkestyrer og stedfortreder ikke kunne legge fram vandelsattest.

Og Coop Hamarvik bør få en prikk mener rådmannen. Dette for at alkoholholdige drikkevarer var plassert sammen med alkoholfrie.

Det er hovedutvalget for forvaltning som skal avgjøre sakene.

Annonser
Annonser