Frøya nyheter

20.02.2019 °C m/s
Annonser
Frøya Håndball Herrer Bortekamp Seier

Frøya knuste Vikhammer med målfest

Alle utespillerne var på scoringslista da Frøyas håndballherrer slo Vikhammer 2 på bortebane. Her er de fornøyde gutta etter kampen.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

3.divisjon, herrer: Vikhammer 2 - Frøya 24 - 38 (12-16)

Frøyas håndballherrer har tatt fire av fire mulige poeng etter to kamper på bortebane denne helgen. På lørdag slo de som kjent Klæbu, og søndag så spilte de Vikhammer 2 ut av hallen.

Det var aldri noen tvil om hvem som skulle stikke av med seieren i Malvikhallen. I førsteomgang så klarte hjemmelaget delvis å henge med, men etter hvilen så hadde de ingen sjanse.

Bakover så lykkes både forsvaret og målvakt Ketil Pettersen svært godt, og fremover så endte alle utespillerne på scoringslista. Marcus Nøstan scora hele ti mål, mens Robin var en god nummer to med sine åtte nettkjenninger. 

På slutten av kampen kunne Frøya roe litt ned, leke litt og prøve nye ting. Det sier det meste om hvor overlegne gjestene var denne søndagen.FRØYAS MÅL: Marcus Nøstan 10, Robin Norheim 8, Hans Petter Trøa Sandvik 5, Kristian Sjøli 5, Petter Erlandsen 5, Erik Slagstad 4, Håvard Strømøy Karlsen 1Annonser
Annonser