°C
Annonser
Hallbjørn Stenhaug 2019

Fortsatt mulig å delta på festival i år

Det er fortsatt noen ledige plasser på konserter under årets Frøyafestival. Det forteller festivalsjef Hallbjørn Stenhaug. Men han ber de som vil bli av de få som får gå på festival i Norge i år om å være snare.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser


Frøyafestivalen er en av de få musikkfestivaler som kan tilby et program i år. De fleste festivaler har avlyst, fordi de ikke kan slippe inn nok folk til å dekke utgiftene.

-Frøyafestivalen kan tilby flere konserter med topp norske artister,fordi vi har så solide støttespillere i næringslivet som ønsker at Frøya skal få et tilbud også i år, sier festivalsjef Hallbjørn Stenhaug.

-Konsertene med Åge Aleksandersen, Rotlaus, Violet Road, Bjarne og Thomas Brøndbo, Tora Dahle Aagard og Brødrene Fosenmomo , pluss Rasmus Rohde og Øystein Blyant på barnas dag ville aldri kunnet la seg gjennomføre økonomisk med bare 200 billetter på hver om vi ikke hadde sponsorene.

Jeg håper frøyværingene skjønner hva næringslivet her gjør for at folk skal få et festivaltilbud også i år. Det er ganske unikt, sier festivalsjefen.
Fortsatt mulig å få billetterMange ferierende har kommet til Frøya nå i sommer, og mange skal også være her siste uka i juli. Spørsmålet fra mange er; er det mulig å få billetter til Frøyafestivalen?

-Det er fortsatt mulig å få plasser på noen av konsertene, sier Stenhaug. Det er ikke mange billetter igjen, men det finnes noen her og der.

Så oppfordringen til publikum er, gå inn på ticketmaster, søk på Frøyafestivalen og prøv å bestill billetter på den konserten du ønsker deg på.

Begge konsertene med Åge Aleksandersen er nok utsolgt, men det finnes noen billetter igjen på de andre. Så det er bare å hive seg rundt.

Sponsorene har vært rause og latt folk kjøpe "sine" billetter. Derfor kan det være lurt å prøve tvert, sier Stenhaug.Annonser
Annonser