Frøya nyheter

21.01.2018 °C m/s
Annonser

Fiskeværet feiret kapellet sitt

I dag fyltes Titran kapell til Jubileumsgudstjeneste. Nidarosbiskop Tor Singsås holdt prekenen i en gudstjeneste som inneholdt både sang og flotte ord.

Av:
AnnonserI dag ble feiringen av Titran kapells første hundre år avsluttet med stor Jubileumsgudstjeneste i et nesten fullsatt kapell. Wiebke Halvorsrud ledet Gudstjenesten mens Nirdarosbiskop Tor Singsaas holdt prekenen. For øvrig en meget god og underholdende preken, der Singsås snakket uten manus, og tok turen ned blant benkeradene for å understreke budskapet sitt.

Biskop Tor Singsås holdt en god og engasjerende preken. Mye musikkDet var for øvrig mange geistlige samlet under denne spesielle Gudstjenesten i dag. Prost Birger Foseide holdt inngangsordene og Reidar Fånes som bodde på Frøya i mange år deltok også.Ørjan Hammer Vollvik og Magne Romestrand sto for musikken i dag. Ørjan var med på preludium og postludium. Frøya Musikklag kom inn å sang to sanger, før det ble nattverd med ny kalk og disk.

Frøya musikklag deltok med flere sanger. Verdig markeringVi tror nok alle de som deltok i kapellet i dag syntes dette ble både fint og verdig. Rart å tenke på at deler av kapellet sto her også da Titranulykka merket denne grenda på Frøyas sørspiss. Biskop Tor Singsås skrøt av hvor vakkert det er på Titran, og gjentok at man kunne bli religiøs av mindre. Etter Gudstjenesten var det middag for innbudte gjester i grendahuset, hvor Hans Anton Grønskag framførte en prolog.

Det var mange fra kirken samlet på Titran i dag.


Annonser
blog comments powered by Disqus
Annonser