°C
Annonser
Alexander Rybak Og Frøya Og Hitra Kulturskole Nyttårskonserten 2016

Fikk spille med Alexander Rybak

Kulturskoleelever fra Frøya og Hitra var så heldig å få spille sammen med stjernefiolinisten Alexander Rybak og de eminente Trondheimsolistene under årets nyttårskonsert.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Det var en fullpakket Storsal som tok imot Alexander Rybak og Trondheimsolistene for den svært så populære årlige nyttårskonserten torsdag kveld. Og før de rutinerte tok over showet, så hadde de bestemt seg for å by på en overraskende godbit for det lokale publikummet.


- Dere er Trøndelags største talenter

De lot nemlig kulturskoleelever fra Frøya og Hitra få komme opp på scenen å spille ett par låter med dem. Og på den siste låten ble også stjernefiolinist Alexander Rybak også med. Det ga barna en opplevelse for livet, og kommer garantert til å gjøre underverker for rekrutteringen. 

- Enn at jeg skulle være så heldig å bli møtt av en gjeng flotte fiolinister her. Dere er jo Trøndelags største talenter. Jeg er sikker på at dere alle vil bli dyktige musikere som kan joine Trondheimsolistene etter hvert her, smilte Rybak etter opptredenen med barna. 


Artikkelen fortsetter under bildet: 

Alexander Rybak Frøya Nyttårskonserten 2016 Alexander Rybak var i storform på scenen i Frøya kultur- og kompetansesenter.

Sjarmerte publikum i senk

Trondheimsolistene og Rybak bød på en variert, fin og energisk musikalsk opplevelse, som helt klart ga publikum mye igjen for pengene.

Alexander var hovedsakelig fiolinist for kvelden, og fikk virkelig vist frem hvilket enormt talent han har. Sammen med Trondheimsolistene så leverte han en nyttårskonsert av høy kvalitet.

Mellom de imponerende stykkene, så slo selvsagt felestjerna på sjarmen, fortalte noen gode historier, og takket ærbødigst for å bli invitert utover til Frøya. Det falt i god smak hos publikum.

- Jeg får alltid gode historier å fortelle til mamma når jeg er her ute. Enten det er turen sammen med en melkebonde og "Frikar" utover i en liten båt på vei til Mausund, eller konserten på Sistranda skole, så er det alltid et varmt publikum som møter meg. Tusen takk for at jeg får opptre for dere, sa Rybak. Avsluttet med allsang

De spilte alt fra Vivaldi til Alexanders egen variant av «Vi tenner våre lykter», og fikk enorm applaus fra et fornøyd publikum underveis.  

Helt til slutt fikk de nesten taket til å løfte seg da de spilte MGP-vinnerlåten fra 2009 «Fairytale». Dermed ble kvelden avsluttet med allsang og trampeklapp. Det er bare å glede seg til neste nyttårskonsert, for dette var virkelig en bra kveld i kulturhuset. 


Under kan du se video fra konserten:

Alexander Rybak og Trondheimsolistene måtte selvsagt fremføre suksesshiten «Fairytale», og publikum sang gladelig med.
Annonser
Annonser