°C
Annonser
Femme Sang Gruppe Hurtigruta

Femme imponerte Hurtigruta- turistene

Hurtigruta- turistene reagerte med jubel og trampeklapp da de fikk oppleve den frøyværske sanggruppa Femme. Minikonserten var et deilig avbrekk for slitne sightseeing-føtter.

IngunnTeigaas Ingunn Teigås
Annonser

- Jeg har aldri hørt noe lignende. Det var rett og slett nydelig.

Det var reaksjonen til en av de tyske turistene som fikk oppleve sanggruppa Femme i Frøya kultur- og kompetansesenter i dag. Minikonserten var definitivt høydepunktet til flere av turistene. 

For da Elin Karpinski Strandheim sa at de hadde kommet frem til siste sang gikk det et enstemmig sukk ut over publikum. 

Det var såpass høyt at damene i Femme fikk det med seg. 

- Det var da vi virkelig forsto hvor mange som satt i salen, smiler Karpinski Strandheim, som var svært fornøyd med konserten. 


Artikkelen fortsetter under bildet: 

Trampeklapp og jubel

Frøya viste seg fra sin aller beste side da hurtigruta Fram kom på besøk på lørdag. Tidlig i morges stoppet Fram utenfor solfylte Rabben Marina, og turistene ble fraktet inn til land i mindre båter. 

Der møtte de ikke noe annet enn idyll. 

Først så tok de seg en god sightseeingrunde på Sistranda, der både guidet tur i museet og tur i Steinalderbosettingen var en del av opplegget. 

Så var det god tid til å nyte folkelivet på Frøya, og til å få seg en smakebit på det øyregionen har å by på. 

Etter det var det på tide med et deilig avbrekk etter mye gåing og slitne føtter; da vendte de nesa mot kulturhuset og sanggruppen Femme. 

Det ble en stor suksess, og publikum viste sin begeistring med trampeklapp og jubel. 

- Dette var en musikalsk nytelse, rett og slett, sa turistene som ble stående igjen og prate med sanggruppa etter fremførelsen.

Annonser
Annonser