Frøya nyheter

19.01.2019 °C m/s
Annonser
Famme Foto Krzysztof Zboralski

Femme gleder seg til eksklusiv konsert

På søndag står Frøyas Femme og Oslos Pust på samme scene for aller første gang i Frøya kultur- og kompetansesenter. Det blir en kveld med alt fra populære poplåter til jazz og folketoner.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

På bildet øverst: Femme med Elisabeth Antonsen Dyrø, Toril Antonsen Aae, Elin Karpinski Strandheim, Brit Hestnes Vie og Anne Dorthe Øverland 


Nervene har roet seg og skuldrene har senket seg etter at Femme sang seg til en tredjeplass i sin klasse i NM i kor. Nå er de klare for å underholde øyværingene i Frøya kultur- og kompetansesenter på søndag.

- Det er ingenting som kan slå det å synge for «sine egne», sier damene i Femme.

- Det skal bli deilig å synge uten å bli bedømt av et dommerpanel. Vi ni-øvde så mye fram til NM, at vi føler nå vi har et helt annet overskudd på sangene enn vi hadde før den oppkjøringen, sier de. 


- En unik mulighet

Vokalgruppen gleder seg til å fremføre sin første egenproduserte konsert noensinne. Tidligere så har de kun sunget som en del av andre arrangementer elle i lukkede lag. Denne gangen skal de presentere seg sel for et bredere publikum og med et mye større repertoar. 

Repertoaret vil spenne fra folketoner og viser til jazz og spreke poplåter.

- Velkommen til en unik mulighet til å oppleve vokalkunst, lek, humor, samklang og musikkglede av høyeste kvalitet, sier damene i Femme.Eksklusiv konsert

Femme gleder seg til å opptre sammen med sine mentorer og gode venner i vokalgruppa Pust fra Oslo. De besøkte Frøya for tre år siden, da for et samarbeid med Frøya kulturskole. 

Siden da har de turnert masse og i høst ga de ut sitt femte album "Huggu over vatn". 

- Dette blir en eksklusiv konsert, ettersom det er første gang FEMME og PUST står sammen på scenen. Det er lite trolig at det kommer til å skje flere ganger på Frøya, så her gjelder det å kjenne sin besøkelsestid, sier damene i Femme.

Konserten vil inneholde både innslag fra hver av gruppene, men også flere fellesnummer. 

- Dette er utrolig gøy for oss i Femme å få være med på, så vi håper virkelig alle som setter pris på musikk av høy kvalitet vil ta turen til kulturhuset på søndag, sier de. 

- Billettsalget går unna, så det er om å gjøre at en ikke er for sent ute med å skaffe seg billett.


 


Annonser
Annonser