Frøya nyheter

21.01.2018 °C m/s
Annonser

Feiret Fillipinene langt hjemmefra

I går kveld feiret Filippinere og Frøyværinger den Filippinske nasjonaldagen med et slott og spennende arrangement i Klubben. Rundt 200 personer deltok i festen.

Av:
AnnonserDet var et fullsatt Klubben som lørdag kveld feiret den Filippinske nasjonaldagen. Kvelden startet med en liten tale av Evelyn Lihaug og Lilian Adolfo, før det var klart for den Filippinske nasjonalsangen. Deretter fikk vi se en Filippinsk dans. Før mat og middag ble det holdt en bønn for maten. Middagsbordet var for øvrig et fantastisk skue, og at maten smakte fantastisk var alle gjestene enige i og de skrøt uhemmet.

Frøyværingene fikk se forskjellige Filippinske nasjonaldrakter DanseshowEtter maten kom et forrykende danseshow fremført av noen av jentene i Filipino comunity of Frøya. Dette gjorde de utrolig bra, og publikum trampeklappet flere ganger under dansen. Siste del av dansen ble danset til GLOW av Madcon og høstet stor jubel blant publikum. Ei dansegruppe fra Trondheim viste oss nok en Filippinsk nasjonaldans.

En dansegruppe fra Trondheim deltok også 

Denise Adolfo imponerte med solodans Sang


Så fulgte to solosangnummer. Først var Thea Sæther på scenen og framførte Adeles ”Someone like you”, etterfulgt av Vanessa Arntsen med ”If I die young”. Etter sangen var det klart for solodans med Denise Adolfo, hun svingte seg til rytmer fra blant annet Michael Jackson, og at publikum lot seg imponere av de tre unge jentene var det liten tvil om.

Vanessa Arntsen fremførte "If I die young" Kjempearrangement


En utrolig flott og hyggelig kveld ble det. Jentene har gjort en kjempejobb med arrangementet. Over alt kunne man se folk i hyggelig prat og med smil om munnen. Lilian Adolfo kunne fortelle at de nok hadde vært stresset, men at de var veldig fornøyde med vel gjennomført festkveld.

Maten var fantastisk. Her er køa ved kakebordet Ikke siste gangVel 200 mennesker var i Klubben i kveld, noe damene var veldig fornøyde med. og fra scenen sa Evelyn at de håper å kunne arrangere dette også mange flere ganger i årene som kommer. Etter soloopptredene ble det kaffe og kaker samt loddsalg. Kvelden ble avsluttet med discotek for de som holdt ut i enda noen timer.


Annonser
blog comments powered by Disqus
Annonser