Frøya nyheter

21.01.2018 °C m/s
Annonser

Fant drømmejobben på Sjøstjerna

Jeg har funnet drømmejobben, sier Diana Berglund som har overtatt som sjef på Cafe Sjøstjerna på Stjernesenteret på Sistranda.

Av:
AnnonserOgså Sjøstjerner vil bli ny. På Cafe Sjøstjerna på Sistranda har det skjedd forandringer i år. Den største er at Diana Berlund har overtatt som cafevert. Jeg begynte her på nyåret og trives veldig godt, smiler Diana når Frøya.no besøker henne på Cafeen. Jeg har tidligere jobbet mange år i kantina på SalMar, og har lang erfaring fra industrikjøkken. På Cafè Sjøstjerna har vi fra jeg tok over kjørt en litt annen stil enn tidligere. Nå er det mye lette lunsjer som Cremet salat, Cæsar salat, Chilibrød med fetaost, Nachos og slike ting, smiler hun. Innimellom innfører vi nye ting, men tror vi har funnet en meny som folk liker og vil ha. I alle fall har jeg ikke fått noen klager til nå, smiler hun.
 Nye varerNå har Diana planer om å få Club sandwich inn i disken, men enn så lenge er det på planleggingsstadiet. Foruten Diana jobber også Carina Slettun på Sjøstjerna. Her er det knapt tid til pauser, da vi er alene på jobb. Vi skulle nok ha hatt en kollega til som kunne overlappe våre vakter, men det er jobber som funker best for skoleelever og de er jo på skolen på denne tiden av døgnet. Men vi finner nok ut av det, sier Berglund. Man kan finne de lekreste kaker i våre disker. Om jeg skal plukke ut en som er mere populær enn de andre må det nok bli oreo kake den selger vi definitivt mest av.Lørdag er cafedagTo dager i uka utmerker seg. Fredag er mat-dag, og lørdag er definitivt den dagen frøyværingene spiser mest kake. Resten av uka er litt hipp som happ

Mandag og tirsdag er de roligste dagene, mens fredag og lørdag er de dagene vi frøyværinger elsker å gå på cafè. Her er det alltid plass til flere gjester og vi håper mange flere finner veien hit til oss. Vi har masse godsaker å by på Tea, limonade og ice-tea i varianter du ikke kan få kjøpt andre steder på Frøya er veldig populært. Iskaffe og den sunnere varianten smoothies er nyheter her hos oss. Vi er godt besøkt i lunsjtiden, da er folk flinke til å bruke cafeen vår, sier Diana.
 DrømmejobbenDiana Berglund trives kjempegodt. Jeg møter nye mennesker hver eneste uke, sier hun. Selv om jeg har bodd på Frøya i 12 år er det mange ukjente ansikter innom, og jeg får nye bekjentskaper hele tiden. Jeg er nok mest stolt over at vi har fått det så koselig med plassen vi har til rådighet. Diana har alltid vært glad i kaker selv, men hadde ingen stor bake-erfaring da hun tok over Sjøstjerna.

 Men nå har jeg blitt en racer ved kakebollene, og stor koser meg mens jeg holder på. Jeg har funnet drømmejobben, smiler hun.  


Annonser
blog comments powered by Disqus
Annonser