°C
Annonser
Frøyafestivalen 2018

Får storskryt av skjenke- kontrollen

Frøyafestivalen får tommelen opp og masse skryt av skjenkekontrollen etter årets arrangement. Godt gjort! Rett og slett en trivelig fest, skriver kontrolløren i sin rapport til Frøya kommune.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser

 

I fjor fikk Frøyafestivalen anmerkninger fra skjenkekontrollen. Etter årets todagers festival på Siholmen er tonen fra samme kontrollinstans en helt annen.

Skjenkekontrollen konkluderer med at dette var en godt gjennomført festival, og det gjelder begge dager, skriver kontrolløren etter å hav vært på Siholmen både fredag og lørdag.

Rapporten konkluderer med at det ikke er gjort en eneste merknad på arrangementet og at skjenkingen ble utført både lovlig og helt etter forskriftene.

Solid jobb

-Festivalen er gjennomført med godt vakthold, mener Nordenfjeldske kontroll. Vaktene var meget aktive og sirkulerte området kontinuerlig.

Gjester som ikke burde være til stede inne på skjenkeområdet ble på en fin måte bortvist frå området.  Politibetjenter patruljerte både skjenkeområdet og området utenfor skjenkeområdet. Inne på skjenkeområdet er det ikke observert verken tumulter, krangling eller slåssing.

Trivelig fest, godt gjennomført, veldig bra, skriver kontrolløren som har vært på festivalen i sin rapport til festivalen.

Annonser
Annonser