Frøya nyheter

19.06.2019 °C m/s
Annonser
Hege Aaness Fredagsvik Kiwi Frøya Espen Inge Larsen Regionsjef

Får ros etter å ha satt nye rekorder

På fredag satte Kiwi Frøya ny omsetningsrekord. Det skjer i et år der de allerede opplever stor vekst. Espen Inge Larsen, regionsjef for Kiwi Midt-Norge, skryter voldsomt av daglig leder Hege Aaness Fredagsvik.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Kiwi Frøya har hatt veldig god vekst i butikken i hele år. Vi er glad for at vi har Hege her på Frøya, sier Espen Inge Larsen, regionsjef for Kiwi Midt-Norge, og ser på daglig leder Hege Aaness Fredagsvik i Kiwi på Sistranda.

Det siste året har Kiwi Frøya opplevd en vekst på 12,4 prosent. Det er de svært fornøyd med.

- Det har gått bedre og bedre på butikken her, særlig de siste årene. Men i år har det vært spesielt høye tall. Det tyder på at denne gjengen gjør mye riktig, sier Larsen. Satte omsetningsrekord

På fredag satte butikken omsetningsrekord da de åpnet butikken etter én ukes stenging. Da hadde de en omsetning som lå 40 prosent høyere enn til vanlig.

- Det var helt utrolig. Det kunne virke som at våre kunder hamstret inn mat før vi stengte og fylte opp igjen så snart vi åpnet, sier Hege Aaness Fredagsvik.

- Det liker vi å se, smiler hun.

Det var mange som var innom for å sjekke ut forandringene som hadde skjedd i butikken. De har byttet ut alle kjøle- og frysedisker og fått inn miljøvennlig C02. De har fått inn LED-lys i hele butikken. I tillegg har de fått på dører på kjølediskene.

- Kiwi har blitt enda grønnere. Det er viktig for oss å satse miljøvennlig, sier regionsjef Larsen.

- Vi har fått kommentarer fra flere kunder som sier at de merker at det er varmere i butikken også. Det er vi glade for, sier Aaness Fredagsvik. 
Annonser
Annonser