Frøya nyheter

23.09.2018 °C m/s
Annonser
Frivilligsentralen Line Strømøy 2

Få et avbrekk i Lines hyggekrok

Line Strømøy har laget en helt ny hyggekrok på Frivilligsentralen. Med flere nye sofagrupper legger hun nå til rette for at sentralen skal bli brukt mer av både gammel og ung.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Tanken er at det skal være en krok der man kan slenge seg ned i sofaen med ei avis, PC'en, strikketøyet, kaffe og vaffel, og bare sitte og hygge seg med andre, sier Line Strømøy, leder for Frivilligsentralen.

Strømøy har nå kjøpt inn sofagrupper og bord, malt en av veggene, og gjort det hun kan for å få det hvite lokalet til å føles lunere og mer hjemmekoselig.

- Det som er viktig for meg er at Frivilligsentralen skal bli brukt, av så mange som mulig. Jeg håper at folk ser at vi nå er i gang igjen, og at det både er åpent for ung og gammel og alt i mellom, smiler Strømøy. Artikkelen forsetter under bildet: 

Frivilligsentralen Line Strømøy 2 Er ikke dette et perfekt sted for å ta lunsjen sin? Eller for å slappe av og ta en kopp kaffe og lese ei avis?, spør Line Strømøy.


Det blir mer aktivitet i tiden fremover 

Line jobber nå i hundreprosentstilling på Frivilligsentralen, og har store planer for aktivitetstilbudet utover høsten og vinteren. 

- Frivilligsentralen har ligget litt brakk siden Britt Ohrø ble sykmeldt, så nå skal vi få fart på det igjen. Vi vet at dette er et viktig tilbud for mange, og målet er å nå enda flere, sier Strømøy. 

Foreløpig så er det allsangkafé, strikkekafé, bingo og eldrekafé som ligger inne i programmet. Men Line vil komme med flere nyheter i tiden som kommer.

- Jeg kommer til å henge opp plakater rundt omkring, i tillegg så oppdaterer jeg hjemmesida vår og Facebook slik at alle skal få med seg det som skjer her, sier hun. 

- Vi har også vanlig kafé her hver dag fra mandag til torsdag, så det er bare å ta en tur innom. Dette er en sentral for absolutt alle. Alle er velkommen her, sier Line.


Artikkelen fortsetter under bildet:

Frivilligsentralen Line Strømøy 1 Line har allerede satt sitt preg på Frivilligsentralen. Ved inngangen finner du en oppslagstavle og en gjestebok der alle besøkende kan skrive seg inn.


Trenger frivillige

Frivilligsentralen byr på mange ulike typer tilbud, og ett av dem er å kjøre ut varer til eldre som ikke kommer seg til butikken. Det trenger Strømøy nå hjelp til:

- Det handler om å kjøre til butikken og ta imot varene som butikken har pakket ferdig, og så levere dem til de som skal ha dem. Og det er snakk om å gjøre det én torsdag i måneden, så det er ikke så mye jobb, sier Strømøy.

- Desto flere som melder seg til å ta på seg slike oppgaver, desto mindre jobb blir det på hver enkelt. Vi håper det er noen som melder seg til å hjelpe til med dette. For dette er et viktig oppdrag, sier lederen for Frivilligsentralen.
Annonser
Annonser