Frøya nyheter

19.01.2019 °C m/s
Annonser
Evy Kasseth Røsten

Evy blir den nye Oda

Evy Kasseth Røsten overtar rollen som Oda i neste års oppsetning av Oda fra Havet. -Viktig å få inn nye ansikter, sier manusforfatter Marte Hallem.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser


Det blir nord-trøndersk Oda også neste år. Etter to år hvor manusforfatter Marte Hallem fra Verdal har spilt hovedrollen selv, overgir hun nå rollen til Evy Kasseth Røsten fra Malm.

Kasseth Røsten har hatt mange roller både på teater og på tv, og er gift med skuespiller Paul Ottar Haga fra Verdal.  Hun har også blitt kjent for å ha deltatt i mange realityprogram på tv de siste årene.

– Jeg har fulgt med på Oda fra havet i mediene med stor spenning de siste årene, og ser veldig fram til å spille Oda, sier Evy.

 Å spille fisker trenger ikke bli så vanskelig mener Evy som har jobbet som lakseslakter i to år hos Hydro Seafood i Osen

-Her kjørte truck, lempet 40 kg kasser langt opp i høyden og håndterte massevis av fisk, i tillegg til å være hovedtillitsvalgt, sier hun.Viktig med nye fjes

Oda fra havet oppføres for tredje gang mellom 29. juni og 1. juli 2018. 

– Jeg tror det er bra for et spel å få nye personer i hovedrollene med jevne mellomrom, sier Marte Hallem. For

meg er det viktigst at selve spelet får en god utvikling videre, ikke at jeg selv skal spille rollen

hver eneste gang. Jeg kjenner godt til Evy og hennes kapasitet som skuespiller, og har helt

siden starten tenkt at hun passer til å spille Oda. Jeg gleder meg stort til å se henne gjøre sin

versjon av den viljesterke jenta fra havet, sier Hallem.

Kjente navn og større endringer

Det vil bli en utskiftinger i de noen av de andre rollene også, men noen av de profesjonelle utøverne fra sist kommer også tilbake.

– Erlend Haga og Pål André Hasselvold blir med denne gang også. 

Ellers blir det mange nye navn i de ulike rollene, og vi håper og tror publikum vil synes det blir spennende å se nye personer gjøre sine tolkninger av de ulike rollene. 

Det vil også bli en del større manusendringer i år, som gjør at vi holder igjen på noen bestemmelser knyttet til noen av rollefigurene. Vi kommer til å foreta de siste endringene på nyåret, og offentliggjøre resten av rollelista så snart vi har den klar, sier Hallem.


Annonser
Annonser