Frøya nyheter

21.01.2018 °C m/s
Annonser

Et bilde me’n Ivers

Isak Yttersian var en av mange som ventet på Steffen Iversen i dag. Under Frøyaoppholdet tok stjernen seg tid til å signere RBK-effekter hos MX-Sport.

Av:
Annonser”Et bilde tå’n Ivers”  synger Åge Aleksandersen. Et bilde me’n Ivers, smiler fire år gamle Isak Yttersian fra Sistranda. I dag smilte gutten ekstra bredt da han fikk møte sin aller største fotballhelt Steffen Iversen. Rosenborg er på helgesamling på Frøya og i dag tok Steffen Iversen, Jonas Svensson og Peter Ankersen seg fri for å signere RBK-effekter på MX-Sport. Et populært tiltak, for mange kom for å sikre seg drakter, baller og andre ting med signatur på. Isak ville bare møte Ivers. Selv får han ikke spille organisert fotball før om fire år, men gleder seg til å spille på Frøya IL når han blir skolegutt. I morgen vil også mange andre unge Frøyværinger få møte Ivers, på RBKs fotballskole.

Supersupporter Alf Norheim fant tonen med Ivers junior. Alf er storfanIsak hadde tatt på seg de godt brukte fotballskoene sine, og var veldig forventningsfull foran møte med sin store helt. Og Steffen skuffet ikke. Her ble det både bilde og en god klem til den fotballinteresserte fireåringen. Også Alf Nordheim fra Nesset, Rosenborgpatriot så det holder, sikret seg en Ivers-signert skjorte i dag. Alf bor nå i Trondheim, ved Lerkendal og heiser flagget før han drar på alle hjemmekampene. Mange av de mest kjente RBK-profilene er nå på Frøya og trente på Flatval i dag. Jon Inge Høiland, Daniel Fredheim Holm, Stefan Strandberg og Jim Larsen trente alle alternativt på Maxtrim. Steffen Iversen så treningen fra sidelinjen med sin vonde tå,mens Rade Prica er hjemme og venter familieforøkelse.

Jonas Svensson fikk også trent seg på navnetrekket i dag.


Annonser
blog comments powered by Disqus
Annonser