Frøya nyheter

26.09.2020 °C m/s
Annonser
20200915 082838 Frøya ILs håndballherrer er glade for å være i gang med treninger. Nå håper de også på seriespill for seniorer..

Endelig er håndballen tilbake

Endelig er treningene i full gang for Frøya ILs håndballgruppe. Det skjer med strenge smittevernregler. I helgen er det også klart for sesongens første kamphelg på Frøya.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Sprit og navnelister er det første som møter deg i Frøyahallen om dagen. Deretter høres de velkjente lydene av baller som spretter, sko som treffer underlaget, engasjerte rop og mye latter. Håndballtreningene er endelig tilbake.

Avstandsregler og smittevern legger ikke noen demper på stemningen hos Frøya ILs håndballherrer.

- Det er utrolig godt å være tilbake, sier flere av spillerne på Frøya ILs herrelag.

De trenger ikke å si noe. Håndballgleden lyser på lang vei. Dette har de gledet seg til lenge.


Viktig for motivasjonen

Koronapandemien satte en kontant slutt for fjorårets håndballsesong. Etter en veldig lang pause, er det igjen klart for treninger for Frøya IL.

Det skjer med strenge smittevernregler i bunn.

- Vi valgte å holde igjen til vi var sikre på at vi hadde alt på plass. Det skal være trygt å komme på trening, sier Maren Melhus Gylland i styret i Frøya IL.

- Det er viktig at vi kommer i gang nå. Det er viktig for å holde motivasjonen oppe - både for små og store, sier hun.

- Nå er det viktig at vi får holde håndballen i gang. Da må vi alle sammen være flinke til å følge smittevernreglene, oppfordrer Melhus Gylland.

- Det er opp til hver enkelt spiller, forelder og trener å legge ned innsatsen, sier hun.


Artikkelen fortsetter under smittevernreglene:


Kamper i helgen

Man vet ennå ikke sikkert om seniorlagene får lov til å spille kamper i år. Foreløpig er det bestemt at det kun er de opp til 20 år som får spille kamper.

Frøya IL følger med på utviklingen. I helgen er de imidlertid klare for sesongens aller første kamper. På lørdag spiller Frøya/Hitra J20 sine første kamper.

- Vi er klar for høstens første håndballhelg. Det blir veldig gøy. Vi skal lage fine kamphelger, på tross av koronaregler og smittevern, sier Melhus Gylland.

Har du flere spørsmål om oppstarten eller koronareglene, kan du gå inn på Frøya ILs Facebook-side. Der kan du få svar på dine spørsmål.

- I tillegg har alle lag har egne Facebook-sider. Send oss gjerne en melding om du ønsker å komme i kontakt med noen av trenerne, oppfordrer Melhus Gylland.Annonser
Annonser