Frøya nyheter

21.01.2018 °C m/s
Annonser

En virvelvind fra Østlandet

Kristin B.Skaar fra Modum fant kjærligheten i Trøndelag og flytter til Frøya for å bli benevernsleder og for å jakte på det gode liv

Av:
AnnonserJeg elsker uvær og storm, er seriøs men har masse humor. Så Frøya er nok midt i blinken for meg, klukkler Frøyas nye barnevernsleder Kristin Skaar fra Modum i Buskerud. 49 åringen har bodde på Østlandet hele livet, men nå skal Kristin gjøre noe helt annet med livet sitt. Det startet med at hun møtte en kjekk trønder fra Trondheim som fortalte at han ikke ville flytte sørover, men godt kunne tenke seg å bo på Frøya. Og da var jo jobben på Frøya midt i blinken, jubler Kristin. Jeg tror faktisk jeg kan finne det gode liv på Frøya. Så nå flytter jeg fra familie og venner her for å begynne et nytt og spennende kapittel hos dere, smiler hun.SjefsutdannetHun har jobbet i Vestre Viken Helseforetak med base i Drammen som leder for avdelingen for rus og rusavhengighet. Men hun er utdannet som barnevernspedagog og har videreutdanning i ledelse. Jeg syns jobben på Frøya og Hitra høres kjempespennende ut, og jeg gleder meg til å være med å bygge opp et interkommunalt samarbeid i barnevernet, sier Kristin. Det er jo dette som er i tiden nå. Vi skal lage noe nytt og godt sammen med de i barne og familietjenesten. Vi skal få det til, og jeg lover at Hitra ikke skal bli glemt selv om hovedkvarteret ligger på Frøya, sier hun.

Hun fant kjærligheten og ny jobb i Trøndelag. Kristin tror hun finner det gode liv på Frøya. Masse humørÅ prate med Kristin Skaar er en opplevelse i seg selv. Latteren sitter løst, det er en glad kvinne som nå skal bryte opp fra hjemtraktene året før hun runder 50. Jeg elsker masse vind, sier hun, og bekrefter at hun har funnet drømmestedet. Jeg er veldig glad for å ha fått denne jobben. Det er min tur nå. Nå skal jeg oppleve noe nytt, nå skal jeg gjøre det bare jeg har lyst til. Jeg har så vidt vært på Frøya under intervjuet, og da blåste det såpass kraftig at jeg trivdes allerede, ler hun. Jeg følte meg veldig velkommen og skal bruke sommeren på å lese meg opp på Frøya og Hitra. Første oktober kommer hun blåsende med den første høstvinden til Trøndelag- for å finne det gode liv.Kort periodeDen forrige barnevernslederen for det interkommunale barnevernet, Line Bremvåg, har gått tilbake til sin gamle stilling etter kun et halvt års tid i jobben som barnevernsleder. Line fant ut at dette ikke var noen jobb for henne. Det er en ærlig sak og da er det veldig ryddig å overlate jobben til en annen, sier rådmann Ole Henrik Fjørstad som tror at kommunen i Kristin Skaar har fått en spennende og dyktig leder.


Annonser
blog comments powered by Disqus
Annonser