Frøya nyheter

20.07.2019 °C m/s
Annonser
Alexx Alexxander

-En av de beste illusjonistene i verden

Frøyværingene kan forvente seg en helt spesiell opplevelse når illusjonisten Alexx Alexxander kommer til Frøya. Han skal by på et enormt show; helt ulikt det som er vist på Frøya før.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Alexx Alexxander fascinerer og begeistrer publikummere i hele Skandinavia med utrolige stunt og magiske illusjoner i verdensklasse. Fredag 18.januar kommer han til Frøya kultur- og kompetansesenter for å gjøre det samme.

- Han er regnet som en av de beste illusjonistene i verden. Dette blir et show vi på Frøya ikke har sett maken til, sier kulturhussjef Håvard Dyrø.

Alexx har mottatt flere store priser, blant annet magiens mest prestisjefulle pris, The Merlin Award. Denne magiens Oscar-pris er den høyeste utmerkelsen en magiker og illusjonist kan få i hele verden, og gir ham en velfortjent plass blant verdens beste illusjonister.

- Han får ting til å forsvinne, deler opp folk i flere biter og byr på spektakulære illusjoner og magisk fingerferdighet, sier Dyrø.Inspirert av David Copperfield

Kulturhuset byr på en helaften med magi for både unge og voksne. Det skal være en opplevelse frøyværingene sent vil glemme.

- La deg fascinere av hans uforklarlige shownummer! Man vil garantert sitte igjen med en del spørsmål, ler Dyrø.

- Du kan se for deg at det er litt David Copperfield-inspirert. Da skjønner mange hvilket type show vi snakker om. Dette er enormt. Han tar Las Vegas til Frøya, sier han. Annonser
Annonser