°C
Annonser

Det nye hotellet tar form

-Så langt har alt gått etter plana. Nå gleder vi oss til å følge den videre framdriften og til å ta i bruk det nye hotellet, sier Valborg Bekken.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
AnnonserPå Hotell Frøya er det god fremdrift. Innenfor nybyggets vegger pågår arbeidet for fullt, og så langt går alt etter framdriftsplana. Nå jobbes det med å kle rommene, elektrisk arbeid, rørarbeid og ventilasjonsarbeid, her er det full fart fra morgen til kveld, forteller Stig Bremnes, Sigurd Bekken og Valborg Bekken. Vi er klare til å ta imot gjester i de nye lokalene til den planlagte datoen, forteller Bremnes.Vil "selge" rom til bedriftene

Vi ønsker å proffilere det aktive næringslivet på Frøya og Hitra. Vi ønsker å at bedriftene kjøper en ”proffileringspakke” som inneholder bedriftens navn på rommet. På rommet kan bedriftens historie fortelles ved hjelp av fototapet, bilder, gamle avisoppslag osv. Det er også mulig for bedriften å møblere rommet etter deres ønske. Her vil det kun være fantasien som setter begrensningene. Vi har allerede snakket med Vindfang, og de vil gjerne være med på et slikt prosjekt. 

Sigurd, Valborg og Stig viser fram det som skal bli en av de nye suitene. 
Åpningsfest på nyåret

Den offisielle åpningen finner sted 28.november. Da ser vi for oss åpent hotell, slik at alle som ønsker kan komme å ta hele hotellet i øyensyn. Vi er stolte over bygget, og gleder oss til å vise det fram for øyregionen. Vårt mål er å bli ”midt Norges beste hotell”, det er et vanskelig mål, men det er viktig å ha noe å jobbe mot, smiler Valborg, Stig og Sigurd. Selve åpningsfesten blir ikke før i januar. Når hotellet åpner i november er vi midt  i julebordsesongen og da håper vi på fullt hus de tre siste helgene før jul. Vi rekker ikke åpningsfest før på nyåret, men vi lover at det blir en bra åpningsfest på nyåret, smiler Valborg. 

Trioen gleder seg til å vise fram det ferdige resultatet, dette blir bra jubler de. 
Lotusklinikken og Rakels Fotklinikk

Når lokalene nå blir større, blir det også en velværeavdeling. Her blir det blant annet sauna, massasjebad, solarium og muligheter for behandlinger. Dette er et tilbud som er tilgjengelig for hele befolkningen, ikke bare hotellets gjester.  I velværeavdelingen vil Lotusklinikken og Rakels Fotklinikk flytte inn. Nå gleder vi oss til å se den videre framdriften, og til å ta i bruk det nye hotellet, sier Valborg Bekken.


Annonser
Annonser