Frøya nyheter

25.11.2020 °C m/s
Annonser
Lena Fillingsnes Ann Christin Gulbrandsen Valborg Bekken Hotell Frøya

– Det er ikke forbudt å kose seg

Hotell Frøya er ferdig pyntet og klar for førjulskos. Nå håper Lena Fillingsnes Antonsen, Ann Christin Gulbrandsen og Valborg Bekken på mye besøk, på tross av strenge koronarestriksjoner.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Det er ikke forbudt å kose seg, sier hotellsjef Valborg Bekken, og smiler.

Derfor har de ansatte ved Hotell Frøya brukt flere dager på å pynte og gjøre hotellet klart til en trivelig førjulstid.

- Vi ønsker å gi folk et tilbud i en tung og spesiell koronatid, sier Lena Fillingsnes Antonsen, food & beverage-manager ved Hotell Frøya.

- Så lenge man følger reglene og kommer i små grupper, er det ingenting i veien for å komme hit og nyte den gode julestemningen, sier Bekken.Nissene på Hotell Frøya er på plass og klare for førjulstid.Nå kommer julematen på bordet

Fra neste uke begynner Hotell Frøya å servere julemat. Dermed er det klart for after work, julekos på lørdager og familiebuffet på søndager.

- Vi kommer ikke til å ha tradisjonelle julebord i år. Det er ikke mulig eller forsvarlig i situasjonen vi er i. Men vi kommer til å tilby det vi kan innenfor retningslinjene, sier Fillingsnes Antonsen.

- Vi kan ikke ha 400 personer og full fest i skybaren, men vi kan ha koselig julestemning og god mat, sier hun.

- De som er i risikogruppa, eller som av ulike grunner ikke har mulighet til å komme seg ut om dagen, trenger heller ikke fortvile. Vi har en take away-meny der man kan få julestemninga hjemme i stua, sier Bekken.


Intimkonsert med Thomas

Førjulstidens store høydepunkt hos Hotell Frøya er konserten med The Voice-vinner Thomas Løseth fredag 11. desember.

- Det blir helt magisk med intimkonsert med Thomas. Han er godt kjent med frøyværingene og byr alltid på god stemning, sier Fillingsnes Antonsen.

- Det blir ekstra spesielt og eksklusivt ettersom det kun er plass til 50 stykker. Det er få plasser igjen. Vil du få med deg dette, må du være kjapp, sier hun og smiler.

Hotellsjef Valborg får mye skryt

De ansatte ved Hotell Frøya er svært fornøyd med at de får lov til å by på julekos i tiden som kommer. Det gir Lena Fillingsnes Antonsen og Ann Christin Gulbrandsen hotellsjefen mye ros for:

- Valborg er som en bauta. Hun styrer oss stødig gjennom en svært utfordrende periode. Det fortjener hun mye skryt for, sier Fillingsnes Antonsen.

- Valborg kunne stengt hotellet, tatt en pause og permittert de ansatte. Det ville utløst støttemidler. Men hun velger å stå i det, gi folk et tilbud og holde folk i arbeid. Det er beundringsverdig, mener Gulbrandsen.

- Vi er heldige som har en så fin sjef!Annonser
Annonser