Frøya nyheter

27.05.2020 °C m/s
Annonser
Sula Sol Sommer FOTO: Mats Johansen

Derfor skal du reise til Frøya i sommer

Nordmenns ferieplaner har blitt snudd på hodet av koronasituasjonen. Nå skal Frøya og Hitra gå sammen for å vise hvorfor de er de beste stedene å reise til i sommer.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Nordmenn vil bruke Norge som ferieland i 2020. I år vil kampen dreie seg om det norske turistmarkedet, sier Torill Marit Pettersen, leder i Frøya næringsforum.

Koronasituasjonen med reiserestriksjoner og smitteverntiltak gjør at kortreiste reisemål er mer aktuelt enn noensinne.

- Steder med trygghet, god plass og frisk luft vil være høyaktuelle, sier Pettersen.

- Med friluftsliv, mat, fiske, båtliv, natur og opplevelser passer vår region perfekt til sommerferien 2020, mener hun.


Torill M. Pettersen mener at Frøya og Hitra er perfekt for sommerferien 2020.

Vi matcher de beste i landet

Pettersen har derfor gått sammen med Randi Storsve Lundquist, leder i Hitra næringforening, om å finne en strategi for hvordan de skal få norske turister til å velge en ferie på Frøya og Hitra.

- Sammen har Frøya og Hitra et reiselivsprodukt som matcher det beste i landet når det gjelder de målgruppene vi satser på - barnefamilier og voksne par, mener Pettersen.

De ønsker derfor å starte et felles markedsføringsløft for de to øykommunene. Med støtte fra kommunene vil de markedsføre lokale bedrifter som driver med overnatting, restaurant, opplevelser, aktiviteter og selger lokal mat og drikke.

- Fastboende og hyttefolk vil legge igjen penger hos aktørene våre, men vi ser en fantastisk mulighet til å nå ut til et stort antall tilreisende i tillegg, sier Pettersen.

- Dette kommer ikke av seg selv. Konkurransen på det norske markedet er meget stor. Vi må være gode til å formidle alt vi har å by på, sier hun.Annonser
Annonser