Frøya nyheter

20.10.2018 °C m/s
Annonser
Frøya Damer Seier Håndball

Deilig seier etter slitekamp mot Melhus

Frøyas håndballdamer jublet etter å ha sikret seg en deilig seier mot Melhus/Gimse 2, på en dag der lite stemte i angrepsspillet. Heldigvis hadde Frøya et godt forsvar ledet av målvakt Ulrikke Berg Karlsen.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

4.divisjon, håndball: Frøya - Melhus/Gimse 2   18-15 (10-8)

Frøyas håndballdamer knuste Melhus/Gimse 2 med åtte mål da de møtte laget på bortebane i sesongens første seriekamp. 

Det skulle imidlertid ikke gjenta seg i Frøyahallen lørdag ettermiddag. Dette skulle vise seg å bli en ordentlig slitekamp for Frøya.

Scoret få mål, slapp inn færre

Frøya startet godt, og det så ut til at de ville kjøre over gjestene. Men det skulle raskt vise seg at de var sin egen største fiende utpå banen. Flyten i angrepsspillet stemte ikke og det ble gjort mange enkle feil. Det førte til at lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen. 

De øyeblikkene alt stemte for Frøya, så lekte de seg med motstanderne. Men det var sjelden at det var tilfellet i lørdagens kamp. 

Bakover så sto Frøya godt. De hadde god kontroll på Melhus/Gimse 2, som kun klarte å score 15 mål i løpet av to ganger 30 minutter. Og det var målvakt Ulrikke Berg Karlsen som ledet an i Frøyas baktropp. 

- Godt å ta poeng på en sånn dag

Ulrikke gjorde mange avgjørende redninger i løpet av kampen som førte til at Frøya alltid lå et lite hakk foran gjestene. Det resulterte til slutt i seier til Frøya.

- Jeg er egentlig fornøyd i dag. Det er godt å ha en kamp der det er forsvarsspillet som gjør at vi vinner. Det er som oftest fremover vi er gode, smiler banens beste spiller, Ulrikke Berg Karlsen.

- I dag så fungerer ingenting fremover. Vi scorer få mål. Men vi spiller heldigvis greit bakover. De kommer ikke så mye til skudd, og jeg fikk god kontroll på dem, sier hun. 

- Det er vedlig godt å ta poeng på en sånn dag. Jeg synes vi fortjente det. Innsatsen er jo der, vi fikk bare ikke til å spille angrep i dag. Det må fikse før kampen i morgen, smiler frøyamålvakten. 


Frøyas mål: Aina Skarsvåg 6, Hedda Fredagsvik Bremnes 4, Trude Larsen 4, Hege Ervik 1, Live Broholm Stub 1, Maiken Inderø Reppe 1, Tuva Fredagsvik Bremnes 1

Annonser
Annonser