°C
Annonser
Frøyafestivalen Telt Johaqnsen Wahlvåg Og Strenhaug

I full gang med å bygge festival- området

Daniel Johansen, Kent-Roger Wahlvåg og Hallbjørn Stenhaug kan fornøyde konstatere at Frøyafestivalen er i rute. I går var et titalls frivillige på Siholmen for å sette opp det enorme teltet.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
AnnonserMens termometeret steg mot 30 graderstreken, hadde et titalls frivillige møtt opp på Siholmen for å starte forberedelsen til neste helgs Frøyafestival.

I går var det det store teltet som skulle settes opp, noe som ikke er bare bare. Det vet alle som har prøvd å sette opp et telt.

Festivalteltet er kjempestort og bygges opp av en mengde stenger i metall, så her må alt finne sin plass, og det må stå stødig i asfalten til flere tusen mennesker skal komme hit fredag og lørdag.

Daniel Johansen og Kent-Roger Wahlvåg leder hver sin gruppe frivillige under festivalen. I går sørget de sammen med sine medhjelpere for at det store teltet kom opp i rekordfart.Sjefen fornøyd


-Det er mye arbeid, men dette har gått som smurt, smiler festivalsjef Hallbjørn Stenhaug mens han løper litt til og fra.

-De frivillige er ryggraden i Frøyafestivalen, og uten deres enorme innsats hadde dette aldri gått. Men vi har mange flotte ledertyper med oss som virkelig tar tak og får ting gjort. Så nå er det en fryd å være her å følge med, sier festivalsjefen.

-Vi er i rute med det meste nå, under en uke før vi åpner fredag. Tusen ting skal på plass, men jeg tror alle har det meste under kontroll. Og det de ikke har kontroll på i dag, får de kontroll på i løpet av uka, sier Stenhaug.


Frøyafestivalen Telt Oddgeir Storø er som vanlig en av mannskapene når teltet til Frøyafestivalen skal opp.


KjempehelgFrøyafestivalen pleier å være velsignet med godvær og meldingene for neste uke sier at det blir perfekt festivalvær både fredag og lørdag.

-Det blir heldigvis ikke så varmt som i dag, 27-28 grader, sier Stenhaug.

-For oss er det best om det blir noe kjørligere, men med oppholdsvær og sol. Det er det som er meldt også, så nå bare gleder vi oss til å sette igang.

Stenhaug forteller at billettsalget går bra, og at det meldes om festivaldeltakere fra mange steder av landet, i tillegg til at mange utflyttede frøyværinger kommer hjem denne helga.

-Trivelig samvær, er mottoet, og med de artistene vi har, festivalplassen på Siholmen, dyktige frivillige og med værgudene med oss, bør det bli folksomt her i helga. Vi ønsker alle velkommen, sier Hallbjørn Stenhaug før han må inn og inspisere en ny teltvegg som gjengen har fått opp.


Annonser
Annonser