°C
Annonser
Øyhopping Frøyafestivalen 2016 1

Brødrene lager kjempe- stemning på øyhopping

Rundt 200 deltakere på Frøyafestivalens Øyhopping får oppleve Brødrene Fosenmomo i kjempeslag. Her er festen i gang på Mausund, og ferden går videre til Bogøya og Sula.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser

Alle foto: Stig Bremnes

Frøyafestivalens øyhopping, eller fra pub til pøbb konsert-tur startet som en sightseeingtur for tilreisende artister. 

Nå er det blitt ett av de mest populære innslagene på festivalen. En båttur i øyrekka sammen med et medbrakt band, fra pub til pub, trakk i år over 200 personer. 

Så da båtene ankom første anløpssted i dag, Kjeila kro og gjestehus på Mausund, ble kaia fort fylt opp. 

Her koste tireisende og fastboende seg sammen med Brødrene Fosenmomo.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Øyhopping Frøyafestivalen 2016 2 Det blir trangt om plassen når over 200 tilreisende festivaldeltakere hopper i land på kaiene i øyrekka.

Gjøgling

Det ble gjøgling og masse god musikk, og selvsagt har gjestene tilgang til både mat og drikke på pøbbene de besøker i dag. 

Stig Bremnes har sørget for skyss med både Frøyafart og Frøycruise. I tillegg kommer flere med egne båter utover for å nyte gratiskonsertene. 

At sola ikke har vist seg fram ser ikke ut til å ha lagt noen demper på gjengen, som nå fortsetter til Supen Pøbb på Bogøya og til Terna på Sula, før de er klare for ny festivalkveld på Siholmen klokka 18.

Øyhopping Frøyafestivalen 2016 3 Musikk-korpset fra Lillesand var selvsagt med på øytur, og tok likegodt en konsert de også.
Annonser
Annonser