°C
Annonser
Bonnie Tyler Frøyafestivalen 2019

Bonnie sang for 2500 på Siholmen

Rundt 2500 mennesker hadde funnet veien til Siholmen og Frøyafestivalens første kveld, hvor Bonnie Tyler var det største trekkplaseret. Noen fikk til og med synge med stjerna.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
AnnonserFoto: Lena Jørgensen og Roger JenssenDet ble en et herlig møte med en liten, stor stjerne! Walisiske Bonnie Tyler var i kjempehumør, og sammen med et tettspillende band, var hun virkelig i lekehumør i går kveld.

Tyler sang både nye og ikke minst gamle låter, da hun inntok scenen foran en festivalplass mer fylt enn på lenge.

Hitlåtene rullet ut og folk sang med av full hals på "Its a hearache", "Have you ever seen the rain", "Total eclipse of the heart" og mange flere.

I tillegg til masse god musikk, fikk publikum møte en Tyler i kjempeform, som tok opp en jente fra publikum, spøkte med botox og førtet med et kjempestort publikum som var med på alle noteneBøgdabråk startet


Bandet Bøgdabråk fikk den tøffe jobben med å starte kvelden, før særlig mange hadde kommet innom portene. Men gutta, som er inne i sin avskjedssesong, klarte å trekke mye folk og skape stor stemning.

Grepet med humorinnslag i teltet ble videreført etter suksessen i fjor. Komiker Pål Espen Kilstad fikk opp latterdøra, både med sitt alter ego, kokken Bjarne Rimi, og parodier på alt fra Ari Behn til Kari Bremnes og Bjarne Brøndbo.

Mye latter og stor stemning, gjorde det enklere for Vinni å gå på scenen enn for Bøgdabråk. For hiphop stjerna hadde godt med publikum gjennom hele konserten. Og mange av dem inntok teltet da "nytrønder" Åge Sten Nilsen holdt en intimkonsert i teltet med masse allsang. Det er en tøff jobb å være alene her, men Åge fikset jobben.Bilder under: Bonnie Tyler, Åge Sten Nilsen, Vinni og Pål Espen Kilstad på Frøyafestivalens første kveld.Mye folkOg så var det klart for stjerna på plakaten, selveste Bonnie Tyler. En artist både unge og gamle hadde et sterkt forhold til, skal vi tro responsen og allsangen.

Det så ut som om folk var godt fornøyde med konserten.

For de kom i stoprt antall i den fine sommerkvelden. Rundt 2500 var innom dørene i går, og det kan fort bli minst like mange i kveld når Freddy Kalas, Super-Nils, Unge Ferrari og Banana Airlines skal skape feststemning ala Bonnie.Solgte mye mat-Det var så vidt båten bar i kveld med så mye folk, sa Hallgeir Bremnes fra Rabben Marina som sto for maten. Bremnes mente de solgte 40 prosent mer i går enn samme kveld forrige år.

Ellers så det ut som folk koste seg og at alt gikk pent og pyntelig for seg. Vakter, politi og frivillige gjorde en kjempejobb for å skape en festkveld.

Og som Bonnie sang det, You're simply the best.

I kveld er det nye folkefest på Siholmens flotte festivalområde.


Sie Gubba Frøyafestivalen 2019 Sie Gubba er en sikker vinner på Frøyafestivalen. Gutta leverte en flott konsert og publikum sang med av full hals.
Annonser
Annonser