°C
Annonser
Thomas Eskil Og Bjarne Brøndbo

Bjarne og Thomas åpner årets Frøyafestival

Brødrene Thomas (tv) og Bjarne (th) skal relansere Frøyafestivalens kirkekonserter. Under årets festival inviterer brødrene og deres musikere til konsert i Sletta kirke for hele familien.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
AnnonserBjarne og Thomas Brøndbo inntar Sletta kirke når Frøyafestivalen relanserer sine kirkekonserter i sommer.

Kirkekonserten blir det første arrangementet i årets Frøyafestival, og arrangeres onsdag 29 juli.

-Mange festivalpublikummere har etterlyst kirkekonserten som en åpning på festivalen, sier festivalsjef Hallbjørn Stenhaug.

-Men på grunn av sviktende publikumsinteresse og stor konkurranse fra kulturhus og andre arrangementer i regionen valgte festivalledelsen å legge ned denne konserten. Dette fordi den ga for stort underskudd, sier han.
Har med bandMen nå vil festivalen igjen prøve seg på kirkekonsert. Onsdag 29 juli vil brødrene Brøndbo, Thomas og Bjarne innta kirkerommet, sammen med sine musikere for å holde en konsert for hele familien.

-Begge to har deltatt i Frøyafestivalen tidligere, Bjarne med DDE og Thomas med sitt band. Brødrene har holdt flere konserter i kirker før, med stor suksess. Så dette tror vi blir koselig, sier Hallbjørn Stenhaug.

-Vi håper med denne åpning at vi får lagt den rette stemning for en lun og hyggelig familiefestival for tre generasjoner, sier festivalsjefenAnnonser
Annonser