Frøya nyheter

20.10.2018 °C m/s
Annonser
Bjørn Fjeldvær

Bjørn Fjeldvær redder allsangen

Da sykdom og skader hindret trubadurene til Frivilligsentralen fra å kunne stille opp, så tok Bjørn Fjeldvær utfordringen. Han reiser fra Trondheim for å underholde på allsangkafé på Frøya i morgen.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Dette blir kjempegøy. Jeg er så glad for at Bjørn Fjeldvær tok utfordringen på strak arm. Nå blir det en livat allsangkafé, sier daglig leder i Frøya Frivilligsentral, Line Strømøy.

I morgen, torsdag, er det klart for årets første allsangkafé på Frivilligsentralen på Sistranda. I dag fikk Strømøy på plass musikeren som skal spille opp til allsang:

- Våre vanlige trubadurer hadde ikke mulighet på grunn av skade og sykdom. Så da spurte jeg Bjørn, og var så heldig at han sa ja, smiler hun. 

- Dette kommer til å bli en knallbra start på året!Legger til rette for de som bor langt unna

Hver torsdag er det aktivitet på Frivilligsentralen. De veksler mellom bingo, eldrekaffe og allsangkafé, og i morgen er det altså sistnevnte arrangement som går av stabelen.

- Kom og vær sosial, spis et varmt måltid og syng sammen med oss. Vi har også tilbud om "Hjem for en 100-lapp", så det skal ikke være noen hindring for de som bor et stykke unna heller, sier Strømøy.

- Arrangementet begynner klokka 12 og vil vare i rundt 1,5 time, sier hun. Annonser
Annonser