Frøya nyheter

01.06.2020 °C m/s
Annonser
Bewi Synbra Group

Bewi Synbra styrker posisjonen i Europa

Bewi Synbra og Hirsch kjøper seks EPS-fabrikker i Frankrike, og 49,9 prosent av det franske selskapet Isossol SAS fra Saint-Gobain.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Pressemelding:

BEWiSynbra Group, en av de ledende integrerte produsentene av utvidbart polystyren (EPS) i Europa og HIRSCH Servo Group (“HIRSCH”) kunngjorde i dag at de to selskapene har inngått en avtale om å kjøpe seks EPS isolasjonsproduksjonssteder i Frankrike, og 49,9 prosent av aksjene i det franske selskapet Isossol SAS fra Placoplatre SA, et datterselskap av Saint-Gobain.

Anskaffelsene skjer gjennom et nylig innarbeidet fransk selskap, HIRSCH France SAS, som eies 66 prosent av HIRSCH og 34 prosent av BEWiSynbra.


Styrker posisjonen som ledende produsent av EPS i Europa

Anskaffelsene bygger videre på det vellykkede samarbeidet mellom BEWiSynbra og HIRSCH og styrker BEWiSynbra Groups posisjon som en ledende produsent av EPS i Europa.

Samarbeidet mellom de to selskapene ble innledet med salg av 66 prosent av aksjene i Synbras datterselskap IsoBouw GmbH til HIRSCH, og samtidig kjøp av BEWiSynbra av 34 prosent av aksjene i HIRSCHs datterselskap HIRSCH Porozell GmbH i mai 2018.

Gjennomføringen av transaksjonene er underlagt vanlige betingelser, inkludert godkjenning av myndighetene, og forventes å finne sted innen utgangen av 2019.Annonser
Annonser