Frøya nyheter

20.10.2018 °C m/s
Annonser
Nmk Frøya Gokart Frøyas Første Gokart Løp 5

Ber om ungt engasjement for Motorsportsenteret

NMK Frøya har spennende planer for klubbhus og videre utvikling av anlegget på Flatval. Nå håper de flere ungdommer engasjerer seg, og forteller hva de ønsker ut av Motorsportsenteret.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Det er roligere på Frøya Motorsportsenter om dagen. Sesongen for kjøring er over, og nå kan NMK Frøya ta et steg tilbake å planlegge den videre utviklingen av senteret på Flatval.

På onsdag inviterer NMK Frøya ungdommen til et informasjonsmøte på Blått kompetansesenter. Der er alle hjertelig velkommen til å fortelle hva de ønsker ut av et klubbhus/tilholdssted, hvordan de ser for seg at det kan drives og hvordan senteret skal brukes i fremtiden.

- Vi vil vite hva ungdommene ønsker. Det er de som på sikt skal ta over dette flotte motorsportsenteret, sier Stig Tore Sørli i NMK Frøya.

- Vi håper ungdommen er stolt og ydmyk over at de har et sånt anlegg å boltre seg på. Nå oppfordrer vi dem til å vise det gjennom å møte opp på møtet, sier Sørli.

 

 

Store muligheter

Han forteller at de har savnet ungdommen oppe på motorsportsenteret de siste årene. Det er en del som er svært flinke til å benytte seg av det, og til å bidra på dugnad, men det er mye større muligheter for å boltre seg på senteret. Det ønsker de å utnytte, og da må de ha ungdommens hjelp:

- Vi savner ungdommen, både på den sosiale biten og dugnadsiveren. Nå vil vi lytte til dem, og høre hva de vil ha ut av senteret, sier Sørli.

- Senteret har store muligheter; ikke bare ungdommen, men også for skolen og kommunen. Se bare på de kveldene vi har kjørt gokart med brukere på Moa, Øvergården og Øytun. Her snakker vi ren og skjær glede, for både brukerne og de som er med dem, sier han.

- Her får man mulighet til å bygge opp mestringsfølelse, selvtillit, og hva det skulle være behov for.

 


- Alle er velkommen

Sørli forteller at det kun finnes tre slike store motorsportsenter i hele Norge, og at de derfor er svært takknemlig overfor både kommunen, næringslivet og alle frøyværinger for at de lar NMK Frøya holde på med dette.

Nå gleder de seg til å jobbe sammen med ungdommen for å finne ut hvordan man skal utvikle senteret best mulig:

- Vi ønsker at klubbhuset skal være åpent 24/7, så fremt alle kan ta del i det og hjelpe til med å holde det i orden. Vi må hjelpes at alle mann. Både barn, ungdom og voksne, sier Sørli.

- Klubbhuset har uante muligheter, så her må vi gripe sjansen. Dersom ungdommen ønsker videre drift av klubben så anbefaler jeg at de møter opp til dette informasjonsmøtet. Alle er hjertelig velkommen, uansett om de er en del av klubben eller ikke, sier han. Annonser
Annonser